Hocam deneyin stok var yok görünüyoHayırlı olsun.
Yok hocam bitti zaten o kadar denedim ki artık Rate limited. diyor sadeceHocam deneyin stok var yok görünüyo
Aldım beyler hayırlı olsunnn
Siparişiniz onay bekliyor yazıyo mu sende deAldım beyler hayırlı olsunnn
reis 3060 ya da 6600 sistem beHayırlı olsun. 200 adet sistem stok olarak az bizim gibi kanala farkındayım. Ancak diğer firmalar da gelip 1000 stok vermiyor çok iyi fiyata arkadaşlar. Bunun arası yok yani.
YouTube'da yorumlara bakıyorum da yok dolandırıcısınız, yok vatan çalışanlarına hayırlı olsun. Kimse kafasına göre stok beyan edemez. Ne söylendiyse o satılmak zorunda.
Vatan 3 bin kişide çöküyorsa bu benim problemim mi? Arka tarafta anlık 2900 kişi gördüm ve 200 kişi alacak. Donanım Arşivi'nden Abdullah kardeşimi iyi anlıyorum. Sonra neden FP sistemler gelmiyor diye yorumlar geliyor.
Alan teşekkür ediyor, alamayan küfür..
Hocam siz de haklısınız fakat Vatan İtopya gibi sitelerin 3.000 kullanıcı girince çökmesi ironik duruyor. Diğer yandan 18.30'da satışa açılan ürünün 19.50 gibi saatlerde birileri tarafından alınması da ironik duruyor, bu tarz sistemler için belki dolarlar altınlar bozduruluyor insanlar sepete bile giremiyorlar. Bir buçuk site yenilemenin sonunda başaramıyorlar. Hayaller kuruyorlar, belki bazıları "sonunda çocuğuma yeni bir bilgisayar alabileceğim" umudu ile yaklaşıyorlar. Bu yüzden size dolandırıcı vs gibi şeyler demeleri normal. İnsanlar sinirleniyor ve tabii ki sinirlerini sizden çıkarıyor, ben de sistemimi sizin videolarınızdan almış birisi olarak, canınızı sıkmayın fakat bu çökme durumuna el atılması gerek, saygılarımla.Hayırlı olsun. 200 adet sistem stok olarak az bizim gibi kanala farkındayım. Ancak diğer firmalar da gelip 1000 stok vermiyor çok iyi fiyata arkadaşlar. Bunun arası yok yani.
YouTube'da yorumlara bakıyorum da yok dolandırıcısınız, yok vatan çalışanlarına hayırlı olsun. Kimse kafasına göre stok beyan edemez. Ne söylendiyse o satılmak zorunda.
Vatan 3 bin kişide çöküyorsa bu benim problemim mi? Arka tarafta anlık 2900 kişi gördüm ve 200 kişi alacak. Donanım Arşivi'nden Abdullah kardeşimi iyi anlıyorum. Sonra neden FP sistemler gelmiyor diye yorumlar geliyor.
Alan teşekkür ediyor, alamayan küfür..
DNS ini 1.1.1.1 yapRate limited…
Aynen o kısımdayımSiparişiniz onay bekliyor yazıyo mu sende de
Bende de öyle diyor da onylanması kesin miAynen o kısımdayım
Para çekildi ise büyük iftimal onaylanırBende de öyle diyor da onylanması kesin mi
Telden giriyorumDNS ini 1.1.1.1 yap
Vpn'le deneyebilirsiniz ben öyle deniyorum şuanda.T
Telden giriyorum
Hocam siz de haklısınız fakat Vatan İtopya gibi sitelerin 3.000 kullanıcı girince çökmesi ironik duruyor. Diğer yandan 18.30'da satışa açılan ürünün 19.50 gibi saatlerde birileri tarafından alınması da ironik duruyor, bu tarz sistemler için belki dolarlar altınlar bozduruluyor insanlar sepete bile giremiyorlar. Bir buçuk site yenilemenin sonunda başaramıyorlar. Hayaller kuruyorlar, belki bazıları "sonunda çocuğuma yeni bir bilgisayar alabileceğim" umudu ile yaklaşıyorlar. Bu yüzden size dolandırıcı vs gibi şeyler demeleri normal. İnsanlar sinirleniyor ve tabii ki sinirlerini sizden çıkarıyor, ben de sistemimi sizin videolarınızdan almış birisi olarak, canınızı sıkmayın fakat bu çökme durumuna el atılması gerek, saygılarımla.
Para çekildi inşallah onaylanır hayallerimin çöp olması baya koyarPara çekildi ise büyük iftimal onaylanır