Fiyat/Performans PCH Sistem satışta

FthSmh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
benimde sepette gözüküyor -20 diye hata veriyor

FthSmh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
-14 -19 değişiyor sürekli deneyince de hata veriyor

KS

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
arkadaşlar dün 9 gibi stok gelmişti sitede beklemenizde fayda var stok gelebilir

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Aldım beyler hayırlı olsunnn

Hayırlı olsun. 200 adet sistem stok olarak az bizim gibi kanala farkındayım. Ancak diğer firmalar da gelip 1000 stok vermiyor çok iyi fiyata arkadaşlar. Bunun arası yok yani.

YouTube'da yorumlara bakıyorum da yok dolandırıcısınız, yok vatan çalışanlarına hayırlı olsun. Kimse kafasına göre stok beyan edemez. Ne söylendiyse o satılmak zorunda.

Vatan 3 bin kişide çöküyorsa bu benim problemim mi? Arka tarafta anlık 2900 kişi gördüm ve 200 kişi alacak. Donanım Arşivi'nden Abdullah kardeşimi iyi anlıyorum. Sonra neden FP sistemler gelmiyor diye yorumlar geliyor.

Alan teşekkür ediyor, alamayan küfür..

Sayko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Admin sana güveniyoruz biraz daha stok arttırırsan süper olur

KS

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Hayırlı olsun. 200 adet sistem stok olarak az bizim gibi kanala farkındayım. Ancak diğer firmalar da gelip 1000 stok vermiyor çok iyi fiyata arkadaşlar. Bunun arası yok yani.

YouTube'da yorumlara bakıyorum da yok dolandırıcısınız, yok vatan çalışanlarına hayırlı olsun. Kimse kafasına göre stok beyan edemez. Ne söylendiyse o satılmak zorunda.

Vatan 3 bin kişide çöküyorsa bu benim problemim mi? Arka tarafta anlık 2900 kişi gördüm ve 200 kişi alacak. Donanım Arşivi'nden Abdullah kardeşimi iyi anlıyorum. Sonra neden FP sistemler gelmiyor diye yorumlar geliyor.

reis 3060 ya da 6600 sistem be

• Beğen
Reactions: Cr7

do not interfere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Hocam siz de haklısınız fakat Vatan İtopya gibi sitelerin 3.000 kullanıcı girince çökmesi ironik duruyor. Diğer yandan 18.30'da satışa açılan ürünün 19.50 gibi saatlerde birileri tarafından alınması da ironik duruyor, bu tarz sistemler için belki dolarlar altınlar bozduruluyor insanlar sepete bile giremiyorlar. Bir buçuk site yenilemenin sonunda başaramıyorlar. Hayaller kuruyorlar, belki bazıları "sonunda çocuğuma yeni bir bilgisayar alabileceğim" umudu ile yaklaşıyorlar. Bu yüzden size dolandırıcı vs gibi şeyler demeleri normal. İnsanlar sinirleniyor ve tabii ki sinirlerini sizden çıkarıyor, ben de sistemimi sizin videolarınızdan almış birisi olarak, canınızı sıkmayın fakat bu çökme durumuna el atılması gerek, saygılarımla.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Hocam siz de haklısınız fakat Vatan İtopya gibi sitelerin 3.000 kullanıcı girince çökmesi ironik duruyor. Diğer yandan 18.30'da satışa açılan ürünün 19.50 gibi saatlerde birileri tarafından alınması da ironik duruyor, bu tarz sistemler için belki dolarlar altınlar bozduruluyor insanlar sepete bile giremiyorlar. Bir buçuk site yenilemenin sonunda başaramıyorlar. Hayaller kuruyorlar, belki bazıları "sonunda çocuğuma yeni bir bilgisayar alabileceğim" umudu ile yaklaşıyorlar. Bu yüzden size dolandırıcı vs gibi şeyler demeleri normal. İnsanlar sinirleniyor ve tabii ki sinirlerini sizden çıkarıyor, ben de sistemimi sizin videolarınızdan almış birisi olarak, canınızı sıkmayın fakat bu çökme durumuna el atılması gerek, saygılarımla.

hak veriyorum ancak bu duruma benim yapabileceğim bir şey yok maalesef. Milyonluk firmalar çözüm bulamıyorlarsa, küçük firmalar hiç bulamazlar. Ya fiyat/performans sistem yapmayacağız yüksek fiyattan alacak herkes sistem toplama işini bırakıp (ki o zaman stoklar günlerce bekliyor yavaş yavaş gidiyor biliyorsun) ya da stok sayısı artacak.

PC Hocası olarak benim Vatan veya diğer firmalara müdahale etme gibi bir lüksüm yok. "Site çöktü abi nedir durum?" diye sorarım, "yazılım tarafı müdahale ediyor şimdi açılacak" derler ve aramızdaki konuşma sona erer. Elden başka bir şey gelse yapalım..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri