Sepeti onayla ya bastım dönüyo sonra 500 hatası verriyoHangi aşamada hata alıyorsunuz?
Sepeti onayla ya bastım dönüyo sonra 500 hatası verriyoHangi aşamada hata alıyorsunuz?
ben denedim hocam sepete ekledikten sonra sepet açılmıyor açılsa bile onaylarken yine kalıyorHangi aşamada hata alıyorsunuz?
Sepeti onayla dedikten sonra 500 hatasi aliyorumHangi aşamada hata alıyorsunuz?
Site ile alakalı sıkıntı var sanırım, az önce ödeme kısmına kadar gelebiliyorum ben fakat şimdi siteye girmiyor bile.Sepeti onayla dedikten sonra 500 hatasi aliyorum
Youtube yorumlarında vatanı aradım stok bitti diyolar doğru mu acaba bilginiz var mı hocamSite ile alakalı sıkıntı var sanırım, az önce ödeme kısmına kadar gelebiliyorum ben fakat şimdi siteye girmiyor bile.
Ürün sepette ama satın almaya geçemiyoruz hata veriyor halaHangi aşamada hata alıyorsunuz?
Adres seçme yerine geçmioHangi aşamada hata alıyorsunuz?
Admin olarak yetkililerle gorusup bizi bilgilendirir misiniz ?Site ile alakalı sıkıntı var sanırım, az önce ödeme kısmına kadar gelebiliyorum ben fakat şimdi siteye girmiyor bile.
Stok bitti diyoraşağıdaki linkten satın alabilirsiniz.
INTEL I3 10100F-GTX 1650 VENTUS-H510M-A PRO-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 10100F-GTX 1650 VENTUS-H510M-A PRO-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bazen şanslı olmak gerekiyor hocam.Belkide ilk sepete ekleyenlerdenim ve alamadık hala sepette diyor.Anlamadım bu işi ???
Aldım beyler hayırlı olsunnnaşağıdaki linkten satın alabilirsiniz.
INTEL I3 10100F-GTX 1650 VENTUS-H510M-A PRO-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 10100F-GTX 1650 VENTUS-H510M-A PRO-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hayırlı olsun.Aldım beyler hayırlı olsunnn