Umarımumarım güzel bir sistem gelir
ah be hocam1 saat önce gorsem bisi yok birsuru parça aldim
Giriş dediğin 1660 li falanmiSelamlar dostlar,
Aslında kesinleşmeden detay yazmıyorum buraya biliyorsunuz. Sonradan fiyatta markalarla kavga ederken anlaşmazlıklar olup iptal de olabiliyor. Haliyle fiyat/performansı zorlamadan çıkmamaya çalışıyorum. 3 sistem hedefimiz var evet. Rotada o görünüyor.
İlki giriş seviye olacak. Her zaman olduğu gibi 16GB RAM, NVMe M.2 SSD, Mesh kasa, GPU ve ona uyumlu bir CPU tercihimiz olacak.
İkinci sistemi orta segment hedefliyoruz.
Üçüncü sistemi de orta - üste yakın olabilir henüz net değil. Haberleşeceğiz![]()
Hocam bu sefer foruma özel stok olacak değil mi?Selamlar dostlar,
Aslında kesinleşmeden detay yazmıyorum buraya biliyorsunuz. Sonradan fiyatta markalarla kavga ederken anlaşmazlıklar olup iptal de olabiliyor. Haliyle fiyat/performansı zorlamadan çıkmamaya çalışıyorum. 3 sistem hedefimiz var evet. Rotada o görünüyor.
İlki giriş seviye olacak. Her zaman olduğu gibi 16GB RAM, NVMe M.2 SSD, Mesh kasa, GPU ve ona uyumlu bir CPU tercihimiz olacak.
Üçüncü sistemi de orta - üste yakın olabilir henüz net değil. Haberleşeceğiz![]()
10k bütçeye 6600xt çok zor hocam10k bütçe ile beklemedeyiz inş rtx 3050 yada rx 6600 xt li biseyler gelir AMD işlemci li
Hocam gelişme varmı 1 aydan beri sistem bekliyorum kaçırırsam üzülürümSelamlar dostlar,