Turgut Özalın aşşağısındaki vatanda vardır.Oraya direk geliyor.Her şehirden alabiliriz dimi Adana'da oturuyorum ben
Turgut Özalın aşşağısındaki vatanda vardır.Oraya direk geliyor.Her şehirden alabiliriz dimi Adana'da oturuyorum ben
Yine en büyük mağaza ora olmalıTurgut Özalın aşşağısındaki vatanda vardır.Oraya direk geliyor.
Adanada 6 tane vatan var en büyüğü orası.Orada net vardır.Yine en büyük mağaza ora olmalı
Realde ki minnacık ya hiç sevmiyorumAdanada 6 tane vatan var en büyüğü orası.Orada net vardır.
Kendinmi kuracaksın işlemciyi taktınmı bios güncellemesine ihtiyaç varmıDostlar siparişimin parçaları mağazada olduğu için dün teslim aldım darısı başınıza![]()
Kendim,kurdum bios güncellemesine ihtiyaç yok dostum direk görüyorKendinmi kuracaksın işlemciyi taktınmı bios güncellemesine ihtiyaç varmı
Tamam teşekkürlerKendim,kurdum bios güncellemesine ihtiyaç yok dostum direk görüyor
İnternet üzerinden alınca maazadan alamıyormuşuzDostlar siparişimin parçaları mağazada olduğu için dün teslim aldım darısı başınıza![]()
hayırlı olsun güle güle kullanAldım dostlar gittim geldim dinlenme saatinde![]()
olsun sıkıntı yokRam yoktu mağazada 77 tl farkla ripjaws 3600 cl18 den ekledi
Bugün mü aldınız ?Ram yoktu mağazada 77 tl farkla ripjaws 3600 cl18 den ekledi
Ben geldim istanbulda forum istanbulda alabilirmiyim dedim yok dediler hangi maazada stok varsa ordan kargolarlar dedilerHocam yeni çıkan Vatanda satılan hazır sistemi mağazadan alıcaz bugün ne dememiz lazım almak için
2 gün oldu kardeşimBugün mü aldınız ?
Ram yoktu mağazada 77 tl farkla ripjaws 3600 cl18 den ekledi
Teşekkür ederim Taner hocam. Sayenizde sistemi yine güncellemiş oldum. Biraz zaman geçsin yine sayenizde bu sistem güncelleme alacak. Emeğinize sağlık seviliyorsunuz her daimHayırlı olsun![]()
Teşekkürler umarım en kısa sürede kavuşursun. Bu arada vatan bilgisayarda sistemi toplayan arkadaşın bilgisayarla alakası sıfırdı. Yine de hayırlı olsunHerkese hayırlı olsun. Bide ben sistemime kavuşsam rahatlıcam 11 gün oldu hala bekliyorum :/