Fiyat/Performans PCH Yeni Gelecek Orta Segment Sistem Hk.

guts

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
DA 'nin V6 sistemi buyuk ihtimalle RX6600 olacak.

Potatoe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
3060lı bir sistem kimse çıkartmayacakmı şimdi? ya kasım ayı geldi kampanyalı sistemlerin artık piyasaya sürülmesi lazım zaten fiyatlar tuzlu ne yapacaklar bu kadar stoğu?!

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
3060lı bir sistem kimse çıkartmayacakmı şimdi? ya kasım ayı geldi kampanyalı sistemlerin artık piyasaya sürülmesi lazım zaten fiyatlar tuzlu ne yapacaklar bu kadar stoğu?!
Gerçekten uzun süredir 3060'lı kampanyalı sistem gelmiyor.

PCH ve Modart arka arkaya çıkardı 3060, sonrasında başka gelmedi diye biliyorum.

Sitelerin kampanyalarını da takip etmek lazım. Ben gaming.gen.tr üzerinden kampanyalı sistem yakalayıp aldım Ekim başında.

Potatoe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46

PCH ve Modart arka arkaya çıkardı 3060, sonrasında başka gelmedi diye biliyorum.

Sitelerin kampanyalarını da takip etmek lazım. Ben gaming.gen.tr üzerinden kampanyalı sistem yakalayıp aldım Ekim başında.
Ne kadara aldınız ve sistem özellikleri nedir?

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608

Bende gaming.genden bu sistemi almayı düşünüyorum fakat AMD gpu olduğu için çekiniyorum. Kasa ve PSU olarakta güzel bir sistem. 3060 ekran kartlı sistemlerde 16 bin civarı bana göre çok fazla. Taner hocamızdan 3060 bekledik fakat olmayacağını söyledi canı sağolsun. Daha iyi bir sistem gelirmi hiç bilmiyorum. Elim kolum bağlı farklı kanallar ne çıkaracak diye bekleyip duruyorum. Mining bitti 4090lar çıktı piyasada bir ton 3060 ekran kartı var ama neden kampanyalı bir sistem gelmiyor merak konusu. Hepimiz hakkında en güzeli ve en iyisi olur inşallah.. Sistem alamayan arkadaşlar ve benim gibi 3060lı sistem bekleyenler çok var forumumuzda dilerim birileri çıkarır ve bu beklenti sona erer..

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Bende şuan kararsızım PCH'nin sistemi alıp geçeyim diyorum ama gönlümdede 3060 sistemi kurmak var bütçem kasa için 14k. Monitörede 4.5 k bütçe ayırdım. Gerçekten yoruldum artık birini alıp geçeyim desem parçalar hakkında kimsenin bilgisi yok. Tek bildiğim yarınkı sistemin 2060lı birşey olacağı.. Eğer 8-9 k bandında gelirse almayı düşünmüyorum değil.
Hocam benim sana tavsiyem çıkacak olan sistem f/p oranı yüksek olursa ve 2060 olursa direk al,kullan 1-2 hafta sana hitap etmezse sat 2060'ı, 2.el bir 3060ti falan al,ben muhtemelen öyle yapardım.Ha 2.el bakmam diyorsan 2060 devam et riske atma derim.

dormicum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
77
Evet alınabilir ama 3060 daha iyi f/p olur. Bütçesi sıkıntılı olanlar yarınkı 2060 sistemi inşallah yakalar. Ama 2060 sistemde malasef bana hitap etmiyor. O yüzden ben daha bekleyeceğim.
Burada bir çok öğrenci kardeşimiz var. Bunların ne yazık ki ulaşması zor ve şartları zorlayan fedakar aileler var. O yüzden biraz stok fazlası olsun da o kardeşlerimiz ulaşsınlar. Ben aradığım biraz daha orta ve üst segment arası P/F ürünleri bakıyorum da fiyatlar düşmüyor.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Burada bir çok öğrenci kardeşimiz var. Bunların ne yazık ki ulaşması zor ve şartları zorlayan fedakar aileler var. O yüzden biraz stok fazlası olsun da o kardeşlerimiz ulaşsınlar. Ben aradığım biraz daha orta ve üst segment arası P/F ürünleri bakıyorum da fiyatlar düşmüyor.
Hocam üst segment düşünüyorsan 22-23k bütçen varsa 11-12 Kasım bekle modart abimiz güzel bir bilgisayar çıkaracak full Asus.

Sistem bugun cikacak mi? @OceanLaB
Çıkarsa akşama doğru çıkar hocam bence.

dormicum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
77
Hocam üst segment düşünüyorsan 22-23k bütçen varsa 11-12 Kasım bekle modart abimiz güzel bir bilgisayar çıkaracak full Asus.

Çıkarsa akşama doğru çıkar hocam bence.
onu duydum zaten takip edeceğim bakalım nasıl bir süpriz olacak 3080 - 3080ti li bir sistem bekliyorum.Ekran kartı iyi olup özelleştirme yaptığında fiyatlar fırlıyor. Mesela kardeşim ekran kartı iyi ama ram ve ssd iyi değil veya psu kalitesi düşüyor.

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Umarım bende 3060lı bir sistem bekliyorum fakat gelirmi meçhul.

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Arkadaşlar PCH'nin çıkaracağı sistem bugün gelirmi? Henüz şuanda herhangi bir bilgi yok.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Arkadaşlar PCH'nin çıkaracağı sistem bugün gelirmi? Henüz şuanda herhangi bir bilgi yok.
Bence yarın gelir içimdeki his öyle söylüyor.
Ben DA'nın sistemini bekliyorum 6'sında bütçeme hitap ederse onu alacağım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri