Gerçekten uzun süredir 3060'lı kampanyalı sistem gelmiyor.3060lı bir sistem kimse çıkartmayacakmı şimdi? ya kasım ayı geldi kampanyalı sistemlerin artık piyasaya sürülmesi lazım zaten fiyatlar tuzlu ne yapacaklar bu kadar stoğu?!
Ne kadara aldınız ve sistem özellikleri nedir?Gerçekten uzun süredir 3060'lı kampanyalı sistem gelmiyor.
PCH ve Modart arka arkaya çıkardı 3060, sonrasında başka gelmedi diye biliyorum.
Sitelerin kampanyalarını da takip etmek lazım. Ben gaming.gen.tr üzerinden kampanyalı sistem yakalayıp aldım Ekim başında.
Gerçekten uzun süredir 3060'lı kampanyalı sistem gelmiyor.
PCH ve Modart arka arkaya çıkardı 3060, sonrasında başka gelmedi diye biliyorum.
Sitelerin kampanyalarını da takip etmek lazım. Ben gaming.gen.tr üzerinden kampanyalı sistem yakalayıp aldım Ekim başında.
Nerden bilion 3060 olduğunu DA yüksek ihtimal ile AMD kartlı sistem cikarcakEvet öyle işte bende diyorum ki piyasada bunca 3060 stoku varken kime satacaklar?![]()
Var kardeşim tr piyasasında şuanda bir ton 3060 ekran kartı var stoklarda. DA çıkaracağı sistemde bana hitap etmez. AMD driver sorununu çözmedikce korkulan bir kart olarak kalacak.Nerden bilion 3060 olduğunu DA yüksek ihtimal ile AMD kartlı sistem cikarcak
Sen AMD olduğunu nerden biliyorsun?Nerden bilion 3060 olduğunu DA yüksek ihtimal ile AMD kartlı sistem cikarcak
Hocam benim sana tavsiyem çıkacak olan sistem f/p oranı yüksek olursa ve 2060 olursa direk al,kullan 1-2 hafta sana hitap etmezse sat 2060'ı, 2.el bir 3060ti falan al,ben muhtemelen öyle yapardım.Ha 2.el bakmam diyorsan 2060 devam et riske atma derim.Bende şuan kararsızım PCH'nin sistemi alıp geçeyim diyorum ama gönlümdede 3060 sistemi kurmak var bütçem kasa için 14k. Monitörede 4.5 k bütçe ayırdım. Gerçekten yoruldum artık birini alıp geçeyim desem parçalar hakkında kimsenin bilgisi yok. Tek bildiğim yarınkı sistemin 2060lı birşey olacağı.. Eğer 8-9 k bandında gelirse almayı düşünmüyorum değil.
Burada bir çok öğrenci kardeşimiz var. Bunların ne yazık ki ulaşması zor ve şartları zorlayan fedakar aileler var. O yüzden biraz stok fazlası olsun da o kardeşlerimiz ulaşsınlar. Ben aradığım biraz daha orta ve üst segment arası P/F ürünleri bakıyorum da fiyatlar düşmüyor.Evet alınabilir ama 3060 daha iyi f/p olur. Bütçesi sıkıntılı olanlar yarınkı 2060 sistemi inşallah yakalar. Ama 2060 sistemde malasef bana hitap etmiyor. O yüzden ben daha bekleyeceğim.
Hocam üst segment düşünüyorsan 22-23k bütçen varsa 11-12 Kasım bekle modart abimiz güzel bir bilgisayar çıkaracak full Asus.Burada bir çok öğrenci kardeşimiz var. Bunların ne yazık ki ulaşması zor ve şartları zorlayan fedakar aileler var. O yüzden biraz stok fazlası olsun da o kardeşlerimiz ulaşsınlar. Ben aradığım biraz daha orta ve üst segment arası P/F ürünleri bakıyorum da fiyatlar düşmüyor.
Çıkarsa akşama doğru çıkar hocam bence.Sistem bugun cikacak mi? @OceanLaB
onu duydum zaten takip edeceğim bakalım nasıl bir süpriz olacak 3080 - 3080ti li bir sistem bekliyorum.Ekran kartı iyi olup özelleştirme yaptığında fiyatlar fırlıyor. Mesela kardeşim ekran kartı iyi ama ram ve ssd iyi değil veya psu kalitesi düşüyor.Hocam üst segment düşünüyorsan 22-23k bütçen varsa 11-12 Kasım bekle modart abimiz güzel bir bilgisayar çıkaracak full Asus.
Çıkarsa akşama doğru çıkar hocam bence.
Umarım bende 3060lı bir sistem bekliyorum fakat gelirmi meçhul.Burada bir çok öğrenci kardeşimiz var. Bunların ne yazık ki ulaşması zor ve şartları zorlayan fedakar aileler var. O yüzden biraz stok fazlası olsun da o kardeşlerimiz ulaşsınlar. Ben aradığım biraz daha orta ve üst segment arası P/F ürünleri bakıyorum da fiyatlar düşmüyor.
3 aylık araştırma serüveninden sonra bu paradokstan dün itibariyle kurtuldum. İnşallah siz de tez zamanda kurtulursunuz.ben de aynı düşüncedeyim tribe girdim 15 günde kafayı sıyırıcam 8 9 k ya 2060 gelirse düşünmeden alırım yoksa aklımı kaçırıcam düşünmekten
Bence yarın gelir içimdeki his öyle söylüyor.Arkadaşlar PCH'nin çıkaracağı sistem bugün gelirmi? Henüz şuanda herhangi bir bilgi yok.
Bugün olsa illaki bi spoiler yada insta sayfasında bir gönderi olurduArkadaşlar PCH'nin çıkaracağı sistem bugün gelirmi? Henüz şuanda herhangi bir bilgi yok.
O ne çıkaracak?Bence yarın gelir içimdeki his öyle söylüyor.
Ben DA'nın sistemini bekliyorum 6'sında bütçeme hitap ederse onu alacağım.
Orta-giriş segment bir sistem olacakmış herhalde.Fiyatı için düşük diyorlar yanlış görmediysem bakalım.O ne çıkaracak?