- Konu Sahibi
Vatan cokuyo. Ya 1 saat urastım sıstemı vermedı
Aynen çoğu kişi bu problemi yaşamış fakat bu PCH'nin suçu değil. Sistemin linki 18:30da paylaşıldı saat 19:45 gibi sistemi alanlar dahi olmuş.
Vatan cokuyo. Ya 1 saat urastım sıstemı vermedı
İnşallah kardeşim sen full MSI sistemi çok iyi fiyata aldın. Bakalım bize nasip olucakmı..PCH F6 'dan yazıyorum, umarım çıkacak sistem fiyat ve performans olarak güzel bir sistem olur ki taner abi çıkarıyorsa öyle olur ve ihtiyacı olan arkadaşlar alabilir.
1. sayfa dışında okumadım. Foruma özel sistem gelmesi bana göre de doğru ancak. Her üyenin üst üste 2 sistem alma hakkı olmalı. Vatan PC gibi yerlerde foruma özel sistem gelemez. Bu sebeple sadece belirli sistemler için yapılabilir. Foruma özel stok konusunda da üyenin min 3 ay önce profil oluşturmuş ve aylık 50 mesajı geçmiş olması gerekli bence. Her üyenin belirli bir hakkı da olmalı. Örnek veriyorum önceki bir foruma özel stok konusunda profil oluşturma ve mesaj sayıları dikkate alınmıştı. Şuan yanlış değilsem forumda sistem almaya hakkı olan 1. kişi oluyorum. Bu durumu ticarete dökebilirim. Bunun önüne geçmek amacıyla yıllık kota getirilebilir.Arkadaşlar merhabalar,
Herkesin beklediği gibi bende Taner hocamın çıkaracağı orta segment sistemi bekliyorum. Bugün çıkardığı gerçekten f/p sistemi hakkındaki yorumları tek tek okudum. Çoğu ihtiyaci olan öğrenci kardeşlerimiz veyahut bütçesi ona el veren kişiler sistemi satın alamadı.
Bu tabiki PCH'nin suçu değil. Bu yeni gelecek orta segment sistemin forumda GERÇEKTEN ihtiyacı olan 20-25 kişiye verilmesi gerekiyor. Ve satın alınan ürünlerden 1den fazla alınmaması gerekiyor. Bekleyenlerden biride benim yaklaşık 2 aydır bu fırsatçılar al satçılar yüzünden sistem alamadım.
Taner hocamın bunu dikkate alacağından şüphem yoktur. Saygılarımla
Mantıksız. Büyük şehirde oturuyorsun diye sana ayrıcalık yapılmış oluyor. Sistemi almak için uzak şehirden gelip alamayıp geri dönme ihtimali de mevcut.Mağaza olursa daha iyi olur diye düşünüyorum böylece Türkiye'nin her yerindeki al satcı yerine sadece belirli şehirdeki lerle yarış yaparız almak icin
Günaydın,Arkadaşlar merhabalar,
Herkesin beklediği gibi bende Taner hocamın çıkaracağı orta segment sistemi bekliyorum. Bugün çıkardığı gerçekten f/p sistemi hakkındaki yorumları tek tek okudum. Çoğu ihtiyaci olan öğrenci kardeşlerimiz veyahut bütçesi ona el veren kişiler sistemi satın alamadı.
Bu tabiki PCH'nin suçu değil. Bu yeni gelecek orta segment sistemin forumda GERÇEKTEN ihtiyacı olan 20-25 kişiye verilmesi gerekiyor. Ve satın alınan ürünlerden 1den fazla alınmaması gerekiyor. Bekleyenlerden biride benim yaklaşık 2 aydır bu fırsatçılar al satçılar yüzünden sistem alamadım.
Taner hocamın bunu dikkate alacağından şüphem yoktur. Saygılarımla
Teşekkürler..Günaydın,
Bahsettiğiniz satış stratejisini Taner kardeşimiz değil, ilgili firmanın kısıtlama koyması gerekmektedir. Ben de en az sizin gibi ihtiyaç sahiplerinin alması taraftarıyım. Fakat Taner kardeşimizin bu konuya alenen müdahale edeceğini düşünmüyorum.
Ek olarak, giriş ve orta seviye çıkaracağını, stok konusunda anlaşma yapmaya çalıştığını belirtmişti. Giriş seviyeden anlaşıldığı üzere sözünün eri adam... Orta seviye de gelecektir. Eminim ki 2. el sistem toplayıp video editleyen kişilerden daha fazla yarar sağlayacaktır. Esenlikler.
İnşallah hocam.3060lı sistem gelir inşallah bol stoklu taner hocadan çok iyi olur canım 3050 çıkardılar zaten
Keşke olsaSistemin içeriği nasıl olacak bilgi var mı
Kaynak?Beyler 2060 olacak kesin bilgi
@OceanLaB aslı astarı var mı hocam?Beyler 2060 olacak kesin bilgi
2060 Olsa bile bu arkadaş sallıyordur. Öyle kesin bilgiler falan yok. Ya sistem için görüşülen yerde olacak yada pc hocasında çalışacak ki çalışsa da söylemez. Yalan@OceanLaB aslı astarı var mı hocam?
İşte belki anlaşılan yerde çalışıyordur falan diye dedim2060 Olsa bile bu arkadaş sallıyordur. Öyle kesin bilgiler falan yok. Ya sistem için görüşülen yerde olacak yada pc hocasında çalışacak ki çalışsa da söylemez. Yalan![]()
Aklınca troll yapıyordur. Bir firmada çalışsa bile söylemez. Firmaların belirli kuralları olur. Kampanyalı özel bir sistem çıkaracaklar bilgilerin sızmasını isterler mi ? İstemezler.İşte belki anlaşılan yerde çalışıyordur falan diye dedimyoksa neden böyle kesin bilgi falan desin anlamsız
O zaman uyarı verilmeli bence yanlış bilgi ise devamı uzaklaştırmaAklınca troll yapıyordur. Bir firmada çalışsa bile söylemez. Firmaların belirli kuralları olur. Kampanyalı özel bir sistem çıkaracaklar bilgilerin sızmasını isterler mi ? İstemezler.