Fiyat/Performans PCH Yeni Gelecek Orta Segment Sistem Hk.

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
11500 TL ye 3060 lı sistem toplamıştı ödeme kısmında sorun oldu alamadım dünki sistemde işimi görürdü aslında ama malesef uyuyordum

O yüzden bence o fiyat bandına umarım çıkarmaz biraz daha yüksek olup stoğu bol tutması halinde ihtiyacı olanların alacağını düşünüyorum. 3080li sistem çıktığı günün ertesi sabahında sahibindende ilanlarla dolmuştu 18 kya alan 23-24e koymuştu.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Sen forumda senelerdir burdasında sistem alamadınmı güzel kardeşim yeni üye aldı diye zorunamı gidecek? Wrotcha katılıyorum stok sayıları artmadığı sürece PCHye çamur atan çok olur. Bizde bu forumu senelerdir takip ediyoruz fakat üye olmadık. Genellemeni yaparken yeni üye eski üye muhabbeti yapma.
Foruma özel yapilsa da yine üyelik tarihine bakiliyor. Yeni uyelere yine sira gelmez. Sonucta uzun zamandir forumda aktif olanlar aliyor yeni üyeler bakakaliyor :)

dormicum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
77
Orta segment için 20-25 k bandı çok fazla. Girişten ortaya doğru gidecek bence orta seviye sistem 12 ile 13 k arasında olur.
Günümüz koşullarını düşünürsek evet fazla fakat global düşünürsek orta segment gibi geliyor. Beklentim bu yönde ondan dolayı dile getiriyorum.

Efe Ali

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bana kalırsa yeni çıkacak sistemlerde 29 Ekimde olduğu gibi çökmeyecek bir sitede sistemin yayınlanması lazım 17.30 dan 18.30 a kadar aralıksız bekledim ve 19.30 a kadar sürekli uğraştım ama sürekli hata verdi ve stok bitti.
Alabilen arkadaşlara hayırlı olsun.

Aozy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
77
Foruma özel stok konusunu firmalara pek çok kez dile getirdim hocam. Bir kaç kere yaptık hatırlarsanız. Ancak orada video çıktıktan sonra ertesi gün 10 kişi belirleme ve onların satın alabileceği şekilde link ayarlama işinde patlıyoruz.

Mesela Vatan sistemi çıktı 200 adet stok ile. Bunun 10 tanesi foruma ayrıldı. Videoyu yayınladık ve 190 adet satıldı link kapandı. Vatan Bilgisayar'a "hocam 10 tane de foruma ayırmıştık, linki özel şekilde açın da onlara verelim" diyemiyoruz. İşleyiş bakımından kurumsal firmalarda pek bu taktik uymuyor.

Daha ölçekli firmalarda yapabiliyoruz.
Hocam yakınanların arasinda bende varim. Cunku haftalardir bu sistemi takip edip burda kac tane forum konusu actim kac defa sizi konuya etiketleyip surekli bilgi edinmeye calistim ve en son dile getirdiginiz cumlelerden birisi video saati 17.30 satisi ise 18.30 da olacagi, burada demek istedigim sizi takip eden kitleniz videonun yayinlanacagi saati ve nasil bir sistem gelecegini az cok tahmin edebiliyor ama youtube dan bi saat sonra link verdiginiz de sizi gercek anlamda takip eden kisiler (forum uyelerinden bahsediyorum) bu durumda madur oluyor. Cunku forum uyeleriyle birlikte sizi cok takip etmeyip sirf youtube dan gordugu icin onlarda basliyor denemeye burda bu kadar hak eden kisi oldugundan ister istemez bizde bu tarz seylere sinirlenebiliyoruz. @OceanLaB

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
peki bilgin varmı acaba bazıları orta segment diyor bazıları da ortaya yakın diyor taner hoca ne demiş
Hikayesinde orta seviyeye yakın diye paylaşmıştı.

Sinan705

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
3060 ti i5 12400f 500 700 stok 15k iyi bence

3060 artık papates makarna gibi oldu heryerde 3060ti yenur
Ya kardeşim fiyat verip durmayın orta seviye 15k toplanabilir zaten amaç en uygun en F/P olanını toplamak. 15k ya az kullanılmış 3060ti bulursun o fiyata almak istiyorsan araştır bak hey allahım ya. Taner hoca farkıyla 6500 giriş segmentli sistem çıkıyorsa orta seviye de 9k-12k arası çıkabilir onu bekliyoruz biz. Eminim ki en iyisini yaparlar bekleyip görelim.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Ya kardeşim fiyat verip durmayın orta seviye 15k toplanabilir zaten amaç en uygun en F/P olanını toplamak. 15k ya az kullanılmış 3060ti bulursun o fiyata almak istiyorsan araştır bak hey allahım ya. Taner hoca farkıyla 6500 giriş segmentli sistem çıkıyorsa orta seviye de 9k-12k arası çıkabilir onu bekliyoruz biz. Eminim ki en iyisini yaparlar bekleyip görelim.
orta segment 9k ya 2060 alırsın ki şu devirde 2060 eh işte 3060 3060ti lı hazır sistemler 18 19 k şuan benim istegim 15k

sana soracak değilim aslanım fiyat verirken

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri