PCH Yeni Sistem Ne Zaman Belli Olur Ve Çıkar?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Ağustos içinde 3 sistem olacak diye biliyorum ayın 3'de 1'i bittiği için bu hafta sonu gelir diye tahmin ediyorum.

apollonlykos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Bu işi en iyi onlar yapıyorsa doğru düzgün tanıtımlı hazır sistem olmamasına rağmen şuan piyasadaki en iyi RX6600 sistemler neden incehesapta satılıyor ?
incehesapla alakalı bişe demedim liseli kardeşim. Ayrıca normal piyasa ile alakalı da bişe demedim. İndirimin en iyisini o iki firma yapıyor. Bu forumda çıkan hazır sistemler de hep bahsettiğim 2 site ile cıkıyor oradan anlayabilirsin.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
incehesapla alakalı bişe demedim liseli kardeşim. Ayrıca normal piyasa ile alakalı da bişe demedim. İndirimin en iyisini o iki firma yapıyor. Bu forumda çıkan hazır sistemler de hep bahsettiğim 2 site ile cıkıyor oradan anlayabilirsin.
Ne yani şimdi liseli olmak bir şey üzerinde ayrımcılık yapmak mı oluyor ? Liseli olmanın ne kötülüğü varda "Liseli Kardeşim" diyerekten belirtiyorsunuz ? Önemli olanın yaş olmadığını biliyorsunuzdur umarım. Hazır sistemlerin hangi markalar ile çıktığını biliyorum ve takip ediyorum. Demek istediğim hazır sistem olmadığı halde şu son günlerde en çok satan ve tercih edilen uygun fiyatlı sistemler incehesapta. İtopya ve gaminggentr gibi yerler hazır sistem yada indirimleri dışında bırak uygunu pahalı bile az kalır çok yüksek fiyat koyuyorlar.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Arkadaşlar konu sistem ne zaman çıkacaktı konuyu uzatmayın lütfen olayın zaten lise ile alakası yok sadece sana hitap etmek için liseli kardeşim lafını kullandı İyi günler dilerim.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
3 sistemin bir tanesinin inceleme olacağı belirtildi hocam. Ekran kartı olarak rtx serisi ile anlaşıldı. Anakart için b450 modeli kullanılacak. Fiyat aralığı 9-11 k arası olacaktır. Süre olarak kimse bilmiyor ama bu ay içerisinde planlanan süreç bu şekilde tahminimce bir kaç hafta içerisinde ilk sistem sunulur. Tahminimce bütçeden dolayı 3050 kartına gidilecektir 3060 bu fiyata pek mümkün görünmüyor.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Yarın RTX serisi ilk sistem yayında olacak. Fiyat olarak wow, mükemmel, işte bu smokin değil. Piyasaya göre gayet iyi. Diğer RTX serisi çok daha FP olacak. Onu da 17-20 Ağustos arası planlıyoruz. Daha üst segment olacak.
Şimdi bunun konusu açılmaz mı tüm forum öğrensin ?

Lucatoni

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Yarın RTX serisi ilk sistem yayında olacak. Fiyat olarak wow, mükemmel, işte bu smokin değil. Piyasaya göre gayet iyi. Diğer RTX serisi çok daha FP olacak. Onu da 17-20 Ağustos arası planlıyoruz. Daha üst segment olacak.
Peki rx sistem ne zaman cikicak hocam bilgi var mi?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri