Fırsat PCH Yeni Sistem Yayında

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Hayır Taner Hocam videoda da belirtti elden teslim olmayacak sadece webe özel diye.
O satış kısmı için. Bazı ürünler hem Web, hem de mağazalarda satılabiliyor.
Arkadaşın sorduğu kısım "Web'ten satın alıp mağazadan teslim alabilir miyiz?"

Bunun için Vatan'ı arayıp sormanız daha iyi olabilir.

KS

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Yok öyle değil şunu soruyorum ben webden alıcam ama teslim seçeneğini web seçicem böyle olmuyor mu ?
satışa çıktığında belli olucak ama vatan dün satılan 10k lık pc de mağazadan teslimi de koymuştu seçeneklere

Peki hemen mi yoksa bir süre belirtiyorlar mı ?
işte bunun için vatanla konuşmak en iyisi adamlar yarım saatte hazırlarız da diyebilirler ama yoğunluk var 1 gün sonra hazırlanır da diyebilir

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
satışa çıktığında belli olucak ama vatan dün satılan 10k lık pc de mağazadan teslimi de koymuştu seçeneklere

işte bunun için vatanla konuşmak en iyisi adamlar yarım saatte hazırlarız da diyebilirler ama yoğunluk var 1 gün sonra hazırlanır da diyebilir
Tamamdır sağ olun.

Jayjayokocha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Sistemleri neden kıyaslıyorsun ki? Böyşe işin içinden çıkamayız. Arada neredeyse 4k var bir monitör parası. Değermi değer ama bütçesi olmayanlar için çok iyi sistem yapacak bir şey yok. Karşılaştırmak bence saçma. 2k yamı çıkmasını bekliyordun sistemin? Sana göre hangi fiyat bu sistemi fp yapardı ?
Ben 9k ya 2060 bekliyordum veya 8k ya 1660s

MercedesAMGF1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bazı arkadaşlar bazı parçalar için eski veya unutulup gitmiş demiş ama fiyatı düşününce gerçekten çok iyi bir sistem. Bugün asgari ücretle zorlanmadan alınabilecek bir bilgisayar ayrıca giriş seviyesi olduğuda unutulmamalı.Ek olarak; Bu forumda henüz yeni üyeyim ama çeşitli forumlarda geziyorum genelde öneriler ağırlıklı olarak 20.000TL'den başlıyor herkes bu şekilde sistem almaya çalışıyor. Ortalama asgari ücret ile çalışan birisinin zaten çok fazla zamanı olmuyor, olduğu zamanda ise 1-2 saat online temel oyunları oynuyayım yada üst seviye oyunlarda ise keyif alayım kasmasın iyi görüntü kalitesi ile oynuyayım diye düşünür doğal olarak bu bilgisayarda o kişiye bu fiyatta çok iyi. Bu fiyata daha iyisini toplayabilen varsa tebrik ederim gerçekten.

Jayjayokocha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Dostum anladımda bu sistem bütçesi az olanlar için yapıldı eğer videoyu izlediysen. Herkesin bütçesi +8-10k olmuyor maalesef. Tabi alıp satacaksın sende kendi işindesin :D.
Knk ben bunu yine alıcam zaten her türlü 7500 a gider zaten o ayrı

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Bu fiyata alabileceğiniz sistemlerin neredeyse hepsini görsel olarak paylaştım.
6.000'e 3200G + 8 GB RAM APU sistem satılıyor. Gidip inceleyebilirsiniz.
Bu sistem 144 Hz monitörde güçlü sistem isteyenler için değil.
1667057052552.png

Tam 1 ay önce @OceanLaB 'e;
"Bütçesi olmayan, PC alamayan arkadaşlar var. Onlar için düşük bütçe APU mu toplasanız" demiştim.
Adamlar gitmiş başka sitelerde 9-10K'ya satılan sistemi, APU sistem ile aynı fiyata toplatmış.
1667057371052.png

Günümüz piyasası ve kullanıcıların bütçesi düşünüldüğünde, bu sistem PC ihtiyacı olanlar için fırsat.
Eğer daha iyisi varsa "Bu F/P değil" demek yerine sistem linki paylaşın, diğer üyeler de faydalansın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri