PcHero sistem

ayqnchi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
8 eylülde aldıgım PcHero sistemi hala gelmedi ve hala hazırlanıyor diyor yazmama rağmen geri dönüste yapmadılar Benden sonra siparis veren arkadasların sistemi gelmis bile bu nasıl is böyle aga neredeyse 10 gün oldu hala hazırlanıyor

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Sistemi hâlâ almayanlar var. Önceki 2060 sistemde çok geç gelmişti. PC Kolik kendini geliştirmeli.

KS

ayqnchi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sistemi hâlâ almayanlar var. Önceki 2060 sistemde çok geç gelmişti. PC Kolik kendini geliştirmeli.
Aga Gmail üzerinden yazdım siparis numaramı istediler yazdım sonra bir daha geri dönüs alamadım Sanki dalga geçiyorlarmıs gibi

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Aga Gmail üzerinden yazdım siparis numaramı istediler yazdım sonra bir daha geri dönüs alamadım Sanki dalga geçiyorlarmıs gibi
Senin gibi çok bekleyen olduğundan meşgul olabilirler. Ödevini son zamana bırakmak gibi çok sıkıştılar herkes arıyor soruyor sipariş nerede diyor ve yoğunluk daha da fazla oluyor.

KS

ayqnchi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Senin gibi çok bekleyen olduğundan meşgul olabilirler. Ödevini son zamana bırakmak gibi çok sıkıştılar herkes arıyor soruyor sipariş nerede diyor ve yoğunluk daha da fazla oluyor.
Evetde siparis sırasına görede yapmıyorlar rastgele atıyorlar herhalde

KS

ayqnchi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Onu bilemem nasıl bir yol izliyorlar. Belki bizim düz mantık düşündüğümüz gibi sipariş no gelme sırası değildir. Farklı bir sıralamaları vardır.
sitede Siparis numarasına göre Dağıtılacaktır diyor

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
sitede Siparis numarasına göre Dağıtılacaktır diyor
Sonuçta özel şirket orada öyle diyordur ama iş içinde farklı bir durum oluşmuştur sitedeki bilgi geneldir falan bir sürü karşı açıklama ile kendilerini haklı çıkarabilirler. Her şeyi direk PC Kolik firmasının sahibine danışmak lazım.

Hamza Kaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
8 eylülde aldıgım PcHero sistemi hala gelmedi ve hala hazırlanıyor diyor yazmama rağmen geri dönüste yapmadılar Benden sonra siparis veren arkadasların sistemi gelmis bile bu nasıl is böyle aga neredeyse 10 gün oldu hala hazırlanıyor
9 Eylül de sipariş verdim Perşembe kargoya verildi bu seferde Aras kargo kalitesizliği konuştu cuma dediler gelmedi cumartesi oldu şimdi pazartesi oldu bakalım bekliyorum da birisi yeni konu açtı sistemde çok hata varmış fan bozuk ses geliyor ve bir kaç hata daha inşallah sorunsuz gelir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri