Gamming gen tr ile mı anlaşmalı hocam 18.00 da da satışa mı sunulacakYüklemeyi başlattım 17:30 - 17:45 arası planlıyorum
Gamming gen tr ile mı anlaşmalı hocam 18.00 da da satışa mı sunulacakYüklemeyi başlattım 17:30 - 17:45 arası planlıyorum
Hadi hayırlısı olsun,Allah utandırmasın.Yüklemeyi başlattım 17:30 - 17:45 arası planlıyorum
Ekran kartı ile işlemciyi merak ediyorum. İnşallah her parçayı uygun fiyatta özelleştirme seçeneği olur.Yüklemeyi başlattım 17:30 - 17:45 arası planlıyorum
Aynen öyle önce videoyu izleyip almak daha iyi oluyor. Geçenki sistem videosu çok iyiydi 30dk sonra satışa koyulmuştu. Buda öyle olur sanırımHocam sizden rica ediyorum satışa 1 saat sonra falan açın. İnanınki 15-20 dakika da yetişmiyor.
Aynen öyle önce videoyu izleyip almak daha iyi oluyor. Geçenki sistem videosu çok iyiydi 30dk sonra satışa koyulmuştu. Buda öyle olur sanırım![]()
yayınlıyor musun admin sistemiStok sayısı fazla o yüzden gerek yok önceden paylaşmaya bu sistem için![]()
Aynen.vakıt geçtikçe heycanım artıyor
Abi net stok sayısı kaç cidden merak ediyorum.Stok sayısı fazla o yüzden gerek yok önceden paylaşmaya bu sistem için![]()
Bence stok sayısından cok sistemin fiyati ve ozellikleri önemliAbi net stok sayısı kaç cidden merak ediyorum.
Geçen sefer giriş seviyesi olmuştu. Bu sefer RTX 3050 - RX 6600 bir sistem bekliyorum. Eğer dediğim gibi bir sistem olursa tahmini olarak fiyatı 12.00-13.000 TL olabilir.Bence stok sayısından cok sistemin fiyati ve ozellikleri önemli
RX 6600 olur inşallahGeçen sefer giriş seviyesi olmuştu. Bu sefer RTX 3050 - RX 6600 bir sistem bekliyorum. Eğer dediğim gibi bir sistem olursa tahmini olarak fiyatı 12.00-13.000 TL olabilir.