Reis 14 k olsun yine talep görürO fiyata hiçbir firma 1000 stok vermez . Bu işler arz talep meselesidir . 15 16 k ya satabildiği ürünleri 12 k ya satmak bu işin birazda reklam kısmıydı . Bir daha bu fiyata smokinli ürün çok zor . Neyse ki ben faydanabildim
Hocam bakıyorum da şanslısınız hectora da buna da yetişmişsiniz.Arkadaşlar bende sistemi alanlardanım . Link 3 dk erken yüklendi şansa sepete hemen ekleyebilirim.aynı zamanda hector sistemide almıştım kargo halinde onu iptal edeceğim gelince alanlara hayırlı olsun
Aynendonanım arşivi mi ?
Dakika olayını bilmiyorum hocam 1-2 dakikada tükenmesi normaldir bu stoğun ama diğer konu hakkında bilgim yok, zaten en az 50 kişi elinde kartla pusudaydı o sebeple şaşıramadımTabi orası öyle ama bu şekilde dakikalar içerisinde stoğun bitmesi normal bir durum değil diye düşünüyorum.
İlk çıktığı anda sepete ekledim hala sepette gösteriyor ama alamıyorum, bi umut sürekli al diyorum bakalım, umut kesilmezürün sepetinde olup alamayan var mı 20.08 de ekledim ama hala alamadım şaka gibi
Üstad stok durumu hakkında bilgi verebilir misin ?Sistem satışta arkadaşlar kapın: https://bit.ly/PCHRTX3060
Sistem bitti ama stok 100 civarıydı galiba Taner hoca bugün Vatan ile görüşüp söyleyecekti dün öyle dedi.Üstad stok durumu hakkında bilgi verebilir misin ?
Vatanda şuan ekran kartı (3060) stoklarda görünmüyor. Şu pc yi kaçırdığıma gerçekten üzüldümSistem bitti ama stok 100 civarıydı galiba Taner hoca bugün Vatan ile görüşüp söyleyecekti dün öyle dedi.
Bir çok kişi kaçırdı. Ben bakıp görmedim ama 8 geçe satışa açıldığını söylüyorlar 9 geçe girip alamayan olmuş ama 10 geçe sistemi satın alanlar da var kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor belli değil.Vatanda şuan ekran kartı (3060) stoklarda görünmüyor. Şu pc yi kaçırdığıma gerçekten üzüldüm