Fırsat PCHocası F6 Sistem Yayında!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okncnk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Bence yeni bir fp ürünü yapılmalı ama stok fazla olmalı bu kadar insanın bence kalbi kırıldı gönlünü kazanmak gerektiğini düşünüyorum çünkü 1000 lerce kişi bu zamanı bekledi sabahtan beri

MGulcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
O fiyata hiçbir firma 1000 stok vermez . Bu işler arz talep meselesidir . 15 16 k ya satabildiği ürünleri 12 k ya satmak bu işin birazda reklam kısmıydı . Bir daha bu fiyata smokinli ürün çok zor . Neyse ki ben faydanabildim

okncnk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
O fiyata hiçbir firma 1000 stok vermez . Bu işler arz talep meselesidir . 15 16 k ya satabildiği ürünleri 12 k ya satmak bu işin birazda reklam kısmıydı . Bir daha bu fiyata smokinli ürün çok zor . Neyse ki ben faydanabildim
Reis 14 k olsun yine talep görür

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Tabi orası öyle ama bu şekilde dakikalar içerisinde stoğun bitmesi normal bir durum değil diye düşünüyorum.
Dakika olayını bilmiyorum hocam 1-2 dakikada tükenmesi normaldir bu stoğun ama diğer konu hakkında bilgim yok, zaten en az 50 kişi elinde kartla pusudaydı o sebeple şaşıramadım

Yellowemrah

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Hocam 5 saat telefonda bekledim. 1 haftadır bekliyorum 10 sanieeyde stok bitiyor telefondan almaya çalışıyoruz siteyi nerden bilelim uylwik aç dedi 1 dkdan fazla sürüyor zaten madem stok u 1000e çek 12 değil 13 yap vallahi çok üzüldüm şuan ya halen bı açıklama yok

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Doğru mu bilmiyorum belki konuya yazan vardır mesajları okumadım. Vatan önceden sistemi çıkarttığından videodaki link ile gidip saat 20:10'dan önce satın alınabiliyormuş öyle alındığından dolayı hiç stok yok gibi bir olay oldu.

Konusu zaten açılmış yeni gördüm.

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
ürün sepetinde olup alamayan var mı 20.08 de ekledim ama hala alamadım şaka gibi

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Vatanda şuan ekran kartı (3060) stoklarda görünmüyor. Şu pc yi kaçırdığıma gerçekten üzüldüm
Bir çok kişi kaçırdı. Ben bakıp görmedim ama 8 geçe satışa açıldığını söylüyorlar 9 geçe girip alamayan olmuş ama 10 geçe sistemi satın alanlar da var kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor belli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri