Fırsat PCHocası F6 Sistem Yayında!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YusufLevent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Abi bilmiyorum bence yarım saat sonra eklenmesi saçma ben aldım allaha şükür ama alırken stok 10 saniyede stok yok diyodu yani gerçekten ihtiyacı olan bence araştırır bekler ben 1 aydan fazladır bekliyorum emınım benım gıbı bekleyip alamayan da vardır yanı bırı gelıcek bız uzun süredir bu sistemi beklerken bildirimden görücek yarım saat bekleyip alıcak adalet mı bu bilmiyorum belki ticaret için 2 3 tane alma şansı bile doğuyor o adam için

armonix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Ben şahsen sistemi 1 haftadan beri bekleyenlerden in , bugünde saat 6dan beri bekliyorum.. sistem yükseltin diye videoda dediniz girip yukseltiik sepete ekleyemedim
Hocam ben 2060 çıkmadan bekliyordum orta segment bilgisayarı lakin olmadı.Bu durumdan dolayı baya soğudum pc alma işinden cidden heves kalmadı

okncnk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Abiler kardeşler böyle güzel gerçekten fp ürünü gelecek neden 100 stok oluyor bu derece yüklenme olacağı aşikar 1000 adet stok olsaydı keşke hiç olmasaymis böyle olduktan sonra alan arkadaşlar bu arada güle güle kullansın

YusufLevent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Bir de yükseltme tarafı var yükseltmeye zaman kalmıyo ki ben şimdi vatan müşteri hizmetlerini aradım yükseltme yapabilir miyim diye büyük ihtimalle olmucak nasıl yapıcaz bilmiyorum

Exodus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Şimdi şöyle bir durumda var arkadaşlar, her ne kadar sistemin linki videoda leaklenmiş olsada, bu kadar iyi fiyatlı bir sistem herşey düzgün ve hatasız bir şekilde paylaşılıp yayınlansaydı bile al-satçılar yine stokları anında sömürecekti diye tahmin ediyorum. Bir aralar Amerika ve Avrupa Amazon'da büyük perakendeciler vardı, çıkan ekran kartlarını vs. anında bitiriyorlardı. Artık bot'mu, scriptmi ne kullanıyorlardıysa bilemiyorum.

Bu sistemde de o şekilde bir şey yaşanmış olabilir. Bunun önüne geçebilmek için her kişi için 1 adet sipariş verebilme sınırı veya forum üyelerine özel stok kontenjanı vs. oluşturulabilirdi. Tekrardan geçmiş olsun kaçıran tüm arkdaşlara, moralinizi bozmayın belki tekrar stoklar güncellenebilir belli olmaz, takipte kalın derim.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Abi bilmiyorum bence yarım saat sonra eklenmesi saçma ben aldım allaha şükür ama alırken stok 10 saniyede stok yok diyodu yani gerçekten ihtiyacı olan bence araştırır bekler ben 1 aydan fazladır bekliyorum emınım benım gıbı bekleyip alamayan da vardır yanı bırı gelıcek bız uzun süredir bu sistemi beklerken bildirimden görücek yarım saat bekleyip alıcak adalet mı bu bilmiyorum belki ticaret için 2 3 tane alma şansı bile doğuyor o adam için
Ben 2 yıldır bekliyorum ben öleyim ozaman :D

Son düzenleme:

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Şimdi şöyle bir durumda var arkadaşlar, her ne kadar sistemin linki videoda leaklenmiş olsada, bu kadar iyi fiyatlı bir sistem herşey düzgün ve hatasız bir şekilde paylaşılıp yayınlansaydı bile al-satçılar yine stokları anında sömürecekti diye tahmin ediyorum. Bir aralar Amerika ve Avrupa Amazon'da büyük perakendeciler vardı, çıkan ekran kartlarını vs. anında bitiriyorlardı. Artık bot'mu, scriptmi ne kullanıyorlardıysa bilemiyorum.

Bu sistemde de o şekilde bir şey yaşanmış olabilir. Bunun önüne geçebilmek için her kişi için 1 adet sipariş verebilme sınırı veya forum üyelerine özel stok kontenjanı vs. oluşturulabilirdi. Tekrardan geçmiş olsun kaçıran tüm arkdaşlara, moralinizi bozmayın belki tekrar stoklar güncellenebilir belli olmaz, takipte kalın derim.
Hocam dediğiniz imkansız gibi bir şey, alacak adam 10 akraba geçirir yayıla yayıla yine alır. Malesef bu konularda yetenekli(!) bir milletiz. O sebeple önünü alamazsınız az olan stoklarda

YusufLevent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Geçen ki 2060 sisteme ilk tıklayan forumdakilerdi zaten direkt çıktı linki satın alanlar ihtiyacı olanlardı çünkü takip ediyolardı bekliyolardı bence link direkt çıktığın da ihtiyacı olanlar için adaletli olduğunu düşünüyorum bir tek sıkıntı forumda da belki fırsatçı olabilir ama ne kadar olabilir bilmiyorum

okncnk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Bütçe 17 k monitorle beraber valla keşke alsaydm diye üzülüyorum şimdi ne güzel gelmisti bile

Exodus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Hocam dediğiniz imkansız gibi bir şey, alacak adam 10 akraba geçirir yayıla yayıla yine alır. Malesef bu konularda yetenekli(!) bir milletiz. O sebeple önünü alamazsınız az olan stoklarda

Tabi orası öyle ama bu şekilde dakikalar içerisinde stoğun bitmesi normal bir durum değil diye düşünüyorum.

ICARUS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
15 20 geçe aldım diye yalan söylemenin manası yok ben 11 geçe sepete eklemeye çalışınca PSU stoğu yok uyarısı aldım ondan sonra stok bitmiş yazısı karşıma çıktı 10 dakika boyunca aralıksız denedim hatta 1 kere sepete ekleyebildim ama adres bölümünden sonra en başa attı yalan söyleyip alamayanların kalbini kırmayın arkadaşlar

Exodus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Bütçe 17 k monitorle beraber valla keşke alsaydm diye üzülüyorum şimdi ne güzel gelmisti bile

Eğer bütçeni biraz zorlayıp monitörü taksitle veya ikinci el alabilirsen, Skygate sistemini önerebilirim şuan hala stokta.

MGulcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Arkadaşlar bende sistemi alanlardanım . Link 3 dk erken yüklendi şansa sepete hemen ekleyebilirim.aynı zamanda hector sistemide almıştım kargo halinde onu iptal edeceğim gelince alanlara hayırlı olsun

YusufLevent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
15 20 geçe aldım diye yalan söylemenin manası yok ben 11 geçe sepete eklemeye çalışınca PSU stoğu yok uyarısı aldım ondan sonra stok bitmiş yazısı karşıma çıktı 10 dakika boyunca aralıksız denedim hatta 1 kere sepete ekleyebildim ama adres bölümünden sonra en başa attı yalan söyleyip alamayanların kalbini kırmayın arkadaşlar
Ben 20.18 de aldım bana da aynı şeyleri yaptı ama galiba 650wtan 550wluk stok koyulduğu sırada aldım ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri