Fırsat PCHocası F6 Sistem Yayında!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Neredeyse 1 haftadır beklediğimiz smokin giydiren F6 sistem sonunda çıktı!! Smokin Taner hocama bir ayrı yakışıyor.

PCH F6 Sistem Özellikleri
• İşlemci: Intel i5-12400F
• Anakart: MSI PRO H610M-B
• Ekran kartı: MSI RTX 3060 Ventus 2X 12GB
• RAM: G.Skill Ripjaws (2x8) 16GB 3200MHz
• SSD: Kioxia Exceria 500GB NVMe M2 (GEN3)
• Kasa: MSI MAG 100R
• PSU: MSI MAG A650BN 650W 80+ Bronze

Sistem linki 20:10'da video açıklamasına eklenecek!!

İnceleme:

Tükenmiş kaçırdık

ProArk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Yarın DA sistemi çıkıyor. Bakalım o nasıl olacak.

Exodus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Önceki Skygate sistemini almış biri olarak biraz moral bozmadı değil ama sistem almak isteyen arkadaşlar için gerçekten iyi bir "fırsattı". Kaçıran arkadaşlara üzüldüm, büyük bir fail oldu PC Hocası adı için.

Lucatoni

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Önceki Skygate sistemini almış biri olarak biraz moral bozmadı değil ama sistem almak isteyen arkadaşlar için gerçekten iyi bir "fırsattı". Kaçıran arkadaşlara üzüldüm, büyük bir fail oldu PC Hocası adı için.
Bende skygate aldim fakat yine de hayal kirikligina ugramadim cunku stoklar aninda bitmis diyenlerden mobilden kodla daha hizli alindi diyen cok kisi var belki de kacirirdik hocam belli olmazdi.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Moral bozmaya gerek yok hocam zaten çok az stok vardı o sebeple %80 alamayacaktınız 4 k kişi yüklenmiş az değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri