Sarı siteye düşse bari de ordan alabilsekihtiyacı olan alamıyor ticaret yapanlar yapışıyor sisteme
mağzalara özel stok olsa mükemmel olurdu diye yorumladımYok dostum internete özel satılıyor öyle bir durum olsa zaten taner hoca derdi Umarım en azından biraz fiyat artışıyla tekrar stoğa gelir
bende ekledim link gelir gelmez stok bitti dediSpete ekleyebildim sadece alabilirmiyim
Herkes bir şeyler istiyor hocam herkesin istediği olacak diye bir şey yok bizde çok istedik alamadık sağlık olsun napalımmağzalara özel stok olsa mükemmel olurdu diye yorumladım
ForumdaOnu bilmem ama yılın en iyi sistemi olabilir bence.
20dk da tükendi hocamSistem satışta arkadaşlar kapın: https://bit.ly/PCHRTX3060
Az salla Niyazi. Link 20:11 e yakın geldihocam kötülenecek bir şey yokta 10 geçe gelecek llink niye 7 geçe geliyor hayır geldi ben direkt tıkladım stok yok diyor. madem 100 stok olacak niye videoda söylenmedi ayrıca saatlerdir f5 atıyoruz zaten yani üzücü haftalardır kaç sistem geçti önümden 3060 lı sistem alırız diye acele etmedik. harbi dolar da artıyorken hevesimiz kursağımzda kaldı ben pek doğru bulamadım bu sistemi.
10 saniye aga ne 20dksıForumda
20dk da tükendi hocam
Ben 20:09da f5 attığımda link gelmiştiAz salla Niyazi. Link 20:11 e yakın geldi
ben linke 9 geçe tıkladım kardeşimAz salla Niyazi. Link 20:11 e yakın geldi
Bos bir yorum. Sisteme beş dakika rahat baktım. Yazdığın ayıp ayıpsistem vatan çalışanlarına hayırlıu olsun linke 7 geçe tıkladım sepete ekledim ama alınmadı 15dkdır uğarışıyorum teşekkür smokinli hocam