Pchocasi-Hero Sisteme Yükseltme Önerileri

nymp94

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Anakart: MSI A520M-A PRO Motherboard (AMD Ryzen 3000 3rd Gen AM4, DDR4, M.2, USB 3.2 Gen 1, HDMI, Micro ATX)
RAM'lar: Goodram 2x8GB 3600 CL16
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 3.50 GHz
Ekran kartı: XFX 6700 10 GB
PSU kasa: Vento VG10F 650W PSU

Geçen yıl bu sistemi almıştım. Wi-Fi'si olan 2 slot M.2 ve 4 slot RAM'lı anakart, SSD ve RAM takviyesi yapasım var. Hangi parçaları almam gerekli? Anakart harici RAM vs SSD'yi değiştirmeyeceğim, sadece ekstradan alacağım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Anakart: MSI A520M-A PRO Motherboard (AMD Ryzen 3000 3rd Gen AM4, DDR4, M.2, USB 3.2 Gen 1, HDMI, Micro ATX)
RAM'lar: Goodram 2x8GB 3600 CL16
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 3.50 GHz
Ekran kartı: XFX 6700 10 GB
PSU kasa: Vento VG10F 650W PSU

Geçen yıl bu sistemi almıştım. Wi-Fi'si olan 2 slot M.2 ve 4 slot RAM'lı anakart, SSD ve RAM takviyesi yapasım var. Hangi parçaları almam gerekli? Anakart harici RAM vs SSD'yi değiştirmeyeceğim, sadece ekstradan alacağım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Anakart yükseltmesi yeterli olur.

Constantin3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
Bu xfs Ekran kartları çok sıcak çalışıyor. bunu satın almadan önce bunu bi gözden geçirmeni tercih ederim.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
KS

nymp94

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bu xfs Ekran kartları çok sıcak çalışıyor. bunu satın almadan önce bunu bi gözden geçirmeni tercih ederim.
Hocam satın aldım 10aydır aktif kullanıyorum 65derecelerde dolaşıyor genelde. Tek sıkıntısı bazen fanlardan cızırtı sesi geliyor hafif şekilde

Anakart yükseltmesi yeterli olur.
Öneriniz var mıdır ? Ssd yetmiyor hocam oyunlar çok yüksek gb. Bu sistemde anakart yükseltmek pc performansında gözle görülür artış sağlar mı ?

Constantin3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
Hocam satın aldım 10aydır aktif kullanıyorum 65derecelerde dolaşıyor genelde. Tek sıkıntısı bazen fanlardan cızırtı sesi geliyor hafif şekilde

Öneriniz var mıdır ? Ssd yetmiyor hocam oyunlar çok yüksek gb. Bu sistemde anakart yükseltmek pc performansında gözle görülür artış sağlar mı ?
Anakart ASrock diye bi marka var hocam. internetten takip ediyorum gerçekten gözle görülür derece' de performans farkı var diğer anakartlara göre, bence bi düşünün isterseniz..

Constantin3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
Hangi modelini önerirsiniz ?

Hangi modelini önerirsiniz ?
ben internet üzerinden araştırmalar yapıyorum benchmark ve karşılaştırma videolarını takip ediyorum. size şimdilik bunu attım ama internetten eğer bütçeniz varsa daha iyi bi modelini alabilirsiniz bütçem fazla yok diyorsanız bunu gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

KS

nymp94

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

ben internet üzerinden araştırmalar yapıyorum benchmark ve karşılaştırma videolarını takip ediyorum. size şimdilik bunu attım ama internetten eğer bütçeniz varsa daha iyi bi modelini alabilirsiniz bütçem fazla yok diyorsanız bunu gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.
Hocam wifi li model arıyorum varsa atabilir misiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri