Size bi özgüven bi enerji patlaması gelmiş mertay kardeş
Size bi özgüven bi enerji patlaması gelmiş mertay kardeş
Neden? Adam ne yapmış ki?Size bi özgüven bi enerji patlaması gelmiş mertay kardeş
Kolpaçino esprisi dostumNeden? Adam ne yapmış ki?
Programları amatör olarak kullanıyorsanız öğrenme amaçlı vs. işinizi görecektir. Ama profesyonel olarak kullanıyorsanız sistemi yorar. Onun haricinde Fm tarzı oyunlar için giriş seviyesi sistemler yeterli olacaktır.Arkadaşlar ben photoshop, illustrator, after effects, pro gibi programları kullanmak amacıyla pc alacağım. bu giriş seviyesi olarak cıkacak pc işimi görür mü? Çok ahım şahım bir şey istemiyorum. Oyun olarak sadece Fm falan oynarım
Programları amatör olarak kullanıyorsanız öğrenme amaçlı vs. işinizi görecektir. Ama profesyonel olarak kullanıyorsanız sistemi yorar. Onun haricinde Fm tarzı oyunlar için giriş seviyesi sistemler yeterli olacaktır.
Sosyal medya işleriyle uğraşıyorsanız sistemin yeteceğini düşünüyorum. Onun haricinde işinizde hız kazanmak isterseniz bir tane m2 ssd alırsınız ve dosya yüklerken vs. daha rahat edersiniz.Aslına bakarsanız sosyal medya işlerine yogunlasıyorum bu ara, ama genel anlamda öğrenme amaçlıda kullanacagım. Çok ahım şahım bir calısma yapmayacagım.
Suanki bilgisayarım ile hiç bir işlem yapamıyorum gibi bir şey. 2 gb ram var. işlemci çok eski
Sosyal medya ve tasarımlar. Photoshop ve illustartor. Simdilik Premier Pro'da pek video edit yapmıyorum. Ama böyle ağır video edit yapacagımı sanmam. Bakalım yarın sistem cıksın. 16 gb ram'li gtx 1650 Falan olsa bile alacagım.Sosyal medya işleriyle uğraşıyorsanız sistemin yeteceğini düşünüyorum. Onun haricinde işinizde hız kazanmak isterseniz bir tane m2 ssd alırsınız ve dosya yüklerken vs. daha rahat edersiniz.
2060 kullanıcaklarını sanmıyorum artık.2060 veya 3060 orta segment değil mi
Halihazırda 11.499 liraya rtx2060 lı sistem satılıyor vatanda şuan.Giris seviyesi 12000,
Orta seviye 16000,
Ust seviye 20000 den asagisi at eti olur
evet site hangi site olacak@OceanLaB hangi site ile anlaşmalı hocam ona göre siteye kayıt olalım kaydımız yoksa