PCHOCASI İlk Karne Kampanyası Sistemi bugün Saat 17:00'da

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
sistemim var ama her zaman merakla bekliyorum :D

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226
Arkadaşlar ben photoshop, illustrator, after effects, pro gibi programları kullanmak amacıyla pc alacağım. bu giriş seviyesi olarak cıkacak pc işimi görür mü? Çok ahım şahım bir şey istemiyorum. Oyun olarak sadece Fm falan oynarım
Programları amatör olarak kullanıyorsanız öğrenme amaçlı vs. işinizi görecektir. Ama profesyonel olarak kullanıyorsanız sistemi yorar. Onun haricinde Fm tarzı oyunlar için giriş seviyesi sistemler yeterli olacaktır.

nako94

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Programları amatör olarak kullanıyorsanız öğrenme amaçlı vs. işinizi görecektir. Ama profesyonel olarak kullanıyorsanız sistemi yorar. Onun haricinde Fm tarzı oyunlar için giriş seviyesi sistemler yeterli olacaktır.

Aslına bakarsanız sosyal medya işlerine yogunlasıyorum bu ara, ama genel anlamda öğrenme amaçlıda kullanacagım. Çok ahım şahım bir calısma yapmayacagım.

Suanki bilgisayarım ile hiç bir işlem yapamıyorum gibi bir şey. 2 gb ram var. işlemci çok eski

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226
Aslına bakarsanız sosyal medya işlerine yogunlasıyorum bu ara, ama genel anlamda öğrenme amaçlıda kullanacagım. Çok ahım şahım bir calısma yapmayacagım.

Suanki bilgisayarım ile hiç bir işlem yapamıyorum gibi bir şey. 2 gb ram var. işlemci çok eski
Sosyal medya işleriyle uğraşıyorsanız sistemin yeteceğini düşünüyorum. Onun haricinde işinizde hız kazanmak isterseniz bir tane m2 ssd alırsınız ve dosya yüklerken vs. daha rahat edersiniz.

nako94

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Sosyal medya işleriyle uğraşıyorsanız sistemin yeteceğini düşünüyorum. Onun haricinde işinizde hız kazanmak isterseniz bir tane m2 ssd alırsınız ve dosya yüklerken vs. daha rahat edersiniz.
Sosyal medya ve tasarımlar. Photoshop ve illustartor. Simdilik Premier Pro'da pek video edit yapmıyorum. Ama böyle ağır video edit yapacagımı sanmam. Bakalım yarın sistem cıksın. 16 gb ram'li gtx 1650 Falan olsa bile alacagım.

Batua69

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Umarım güzel fiyatlı bir sistem olur her zaman ki gibi. 7K civarında bekliyorum ben giriş seviyesi olacağı için

KsaGa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Şimdi rtx 2060 fln olurmu yani söyle valoda 250 fps alabileceğimiz işlemcili
Yoksa Bi tık altımı benim bütçem 12k civarları da orta segmente yetermi

Umit88

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Giris seviyesi 12000,
Orta seviye 16000,
Ust seviye 20000 den asagisi at eti olur

KS

Reis11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
@OceanLaB hangi site ile anlaşmalı hocam ona göre siteye kayıt olalım kaydımız yoksa

ParsaMP25

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
10k bütçem var. Umarım şu sıralar fiyatı acayip düşen fiyatına göre çok iyi bir performansı olan rx 6600 kullanırlar orta senkmentteki pc için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri