Pchocası sistem için monitör(donanım tavsiyesi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
selamlar,

2 gün önce satışa sunulan pchocası sistemini aldım, özelleştirme yapmadım. Bu sistem için;
1-Monitör
2-Mouse
3-Kulaklık
4-Klavye
Önerilerinizi bekliyorum. Şuan için önemli olan monitör. 144Hz aşağısında olmaması tercihim. Çok tuzlu olmayan fps oyunları için ideal monitör ve diğer donanım önerilerinizi bekliyorum.
@ugur.gozaydin

KS

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
sitelerde razer marka bir mouse 200-300 TL arası değişiyor. 5 yıl önce razer markası çok öneriliyordu sizce alınır mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sistem hayırlı olsun.

Şuan piyasada ortalama bir 144Hz oyuncu monitörü 3000 TL bandı civarında. Bana tüm her şey için limit verirseniz önerinizi yaparım.

KS

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Sistem hayırlı olsun.

Şuan piyasada ortalama bir 144Hz oyuncu monitörü 3000 TL bandı civarında. Bana tüm her şey için limit verirseniz önerinizi yaparım.
teşekkür ederim, piyasayı bilmediğim için pek bir şey söyleyemiyorum. büyük ihtimalle klavye mouse ve kulaklığa max 1500 verebilirim. kesin olmamakla birlikte fiyat olarak, mouse için 250. klavye için 500. kulaklık için 600-800 TL düşündüm. monitör için sınır yok ama fiyat performans olursa çok iyi olur. 3000-3500 TL ayırabilirim

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,118
Monitör Klavye
Mouse Kulaklık

KS

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Öncelikle zaman ayırıp yardım ettiğiniz için teşekkür ederim
monitör olarak ismini çok fazla duyduğum Asus marka monitör ile Acer arasında kaldım, gigabyte marka monitör ile arasındaki farklar ciddi derecede fazla ise onu alırım. VA panel ile IPS panel arasındaki fark nedir? Hangisi daha iyi? Şuan için düşündüğüm Asus ama kararsızım.

Klavye olarak Razer olanı düşünüyorum. Sizin fikrinizi de merak ediyorum.

HECTOR sistemde mouse hediye edildiği için mouse almayacağım.

Kulaklık olarak beklentilerim, konuya pek hakim olmasam da pubg gibi sesin çok değerli olduğu oyunlarda kullanılan teknoloji 7.1 surround galiba. Asus markada mevcut ise onu tercih edeceğim.
Bu konu için yeni bir başlık açacağım kullanıcıların yorumunu almak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri