Pci 4 Vs Pci 5

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
elimde asus rog b650e-f var lâkin forumda da bahsettiğim gibi arıza gibi bir sorun çıkarıyor, msi b650 carbon wifi almayı düşünüyorum pci 4.0 diyor asusdan farkı olarak kafama takılan ileride rtx 40 serisi vb. taksam ya da performans açısından bi uyumsuzluktu fark olur mu?

çorumlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
elimde asus rog b650e-f var lâkin forumda da bahsettiğim gibi arıza gibi bir sorun çıkarıyor, msi b650 carbon wifi almayı düşünüyorum pci 4.0 diyor asusdan farkı olarak kafama takılan ileride rtx 40 serisi vb. taksam ya da performans açısından bi uyumsuzluktu fark olur mu?
Olmaz şu anda piyasada 5.0 ekran kartı bulunmuyor zaten.

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Dram ssd'lerin bir parçasıdır pc deki ram gibi düşün ama ssd de anakarttan olacağını sanmam ama dram adı altında bir hata alıyorsan iste ona bi cevap veremem maalesef 😥
hocam, pc ye ssd takmadan önce de dram hatası veriyordu takar takmazda çalışmadı bilgisayarcı çağırıp 15-20dk kurcalamıştı çalıştırmıştı kullanıyordum sapasağlam dün yine aynı arıza oluştu 😔 ssd: kingston fury renegade, anakart kaynaklı olduğunu düşünüyoruz ama geçende boot ışığı yanıyordu 2-3 saat kurcaladım geçirdim birkaç gün önce de kasa power tuşuyla kapanmıyordu vb.

çorumlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
hocam, pc ye ssd takmadan önce de dram hatası veriyordu takar takmazda çalışmadı bilgisayarcı çağırıp 15-20dk kurcalamıştı çalıştırmıştı kullanıyordum sapasağlam dün yine aynı arıza oluştu 😔 ssd: kingston fury renegade, anakart kaynaklı olduğunu düşünüyoruz ama geçende boot ışığı yanıyordu 2-3 saat kurcaladım geçirdim birkaç gün önce de kasa power tuşuyla kapanmıyordu vb.
O zaman ssd den çok daha farklı sebeplerden hata veriyor maalesef bilmiyorum 😮‍💨

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri