Pckoli̇k

balerion7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar bundan 4 gün önce cumartesi gecesi pc hocası pckolik işbirliğini görerek sitelerine girdim. Ve beğendiğim bir kasayı seçtim kasada işlemci seçeneği bol olduğu için Ryzen5 7500F adlı işlemciyi seçtim ama anakart bölümünde onu destekleyecek bir anakart sunmamışlardı. Bende pc işinden çok anlamadığım için o anakart ve ramin o işlemciyi açmayacağını bilmiyordum. Bunu öğrendikten sonra 4 gündür ne telefondan ne wp destekden nede mailden ulaşamıyorum bana tek söyledikleri otomatik bir mesaj olan Şu maile iade talebi yapın oluyor. Nasıl çözeceğim bu işi ben ürünün iade olmasını istiyorum sitelerinde bile siparişi iptal et seçeneği yok.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Ürünü faturasıyla beraber fotoğrafını çekip sana önerilen Maile telefon numaranla birlikte gönder. Mail başlığını ürünün sipariş numarasını gir örnek : A254789 NO lu sipariş iptali diyerek. İki gün bekle cevap gelmezse hakkını ara.

KS

balerion7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ürünü faturasıyla beraber fotoğrafını çekip sana önerilen Maile telefon numaranla birlikte gönder. Mail başlığını ürünün sipariş numarasını gir örnek : A254789 NO lu sipariş iptali diyerek. İki gün bekle cevap gelmezse hakkını ara.
Sitede fatura oluşturuluyor diyip duruyor Sipariş iptali için mailde attım 2 gündür cevap yok hala sürekli yetkili servise iletiyoruz diye bi otomatik mesaj geliyor.

Shiva7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Sitede fatura oluşturuluyor diyip duruyor Sipariş iptali için mailde attım 2 gündür cevap yok hala sürekli yetkili servise iletiyoruz diye bi otomatik mesaj geliyor.
Hiçbir türlü ulaşamıyorsan son çare thh başvurmak uzun sürer yorar ama başka çare yok gibi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri