Pckolik hala kargoya vermedi

PC alıyommmm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşlar merhaba,
Ben 2 eylülde Pc Hocası Hero sistemini sipariş vermiştim ilk başta sonraki hafta içinde İstanbul' da olacağım için mağazadan teslimat seçeneği seçtim sonrasında dağıtıma 12 Eylül'den itibaren başlayacaklarını söylediler. Ben de kargoya verilmesini istedim. Dün sistem hazır gelip alabilirsiniz dediler dedim böyle böyle kargoya verir misiniz ? Dün verdiklerini söylediler ama kargoya dair ne sistemde bir bildirim gördüm ne de mesaj geldi. Bugün tekrar aradım durumu anlatıp sordum açan arkadaş kargoya verilir verilmez hemen mesajın geleceğini söyledi. O zaman ne zaman verirsiniz dedim siparişi hatırlayıp az önce ben verdim kargoya dedi ama üstünden 4 saat geçti hala ne bir bildirim ne bir mesaj geldi. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda hiç veya bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın her detayıyla anlatmak istedim. İyi forumlar dilerim.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Arkadaşlar merhaba,
Ben 2 eylülde Pc Hocası Hero sistemini sipariş vermiştim ilk başta sonraki hafta içinde İstanbul' da olacağım için mağazadan teslimat seçeneği seçtim sonrasında dağıtıma 12 Eylül'den itibaren başlayacaklarını söylediler. Ben de kargoya verilmesini istedim. Dün sistem hazır gelip alabilirsiniz dediler dedim böyle böyle kargoya verir misiniz ? Dün verdiklerini söylediler ama kargoya dair ne sistemde bir bildirim gördüm ne de mesaj geldi. Bugün tekrar aradım durumu anlatıp sordum açan arkadaş kargoya verilir verilmez hemen mesajın geleceğini söyledi. O zaman ne zaman verirsiniz dedim siparişi hatırlayıp az önce ben verdim kargoya dedi ama üstünden 4 saat geçti hala ne bir bildirim ne bir mesaj geldi. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda hiç veya bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın her detayıyla anlatmak istedim. İyi forumlar dilerim.
Kargoya verildiyse firmayı arayıp takip numaranızı isteyin. Akşam teslimatında çıkış yapılabilir o yüzden verdik diyor olabilirler. Düşük ihtimal de olsa kargo şirketi belgeleri henüz onaylamadığı için size bilgi gelmemiş olabilir.

alieken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kargoya verildiğine dair bana da bir bilgi verilmedi ama pckolikten siparişlerime girdiğimde kargoda olduğunu görebiliyorum. Direkt kargo sitesine yönlendiriyor belki sende de öyledir hocam bir kontrol eder misin?

KS

PC alıyommmm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Pckolik sitesinde de hala ''hazırlanıyor'' diyor bende

alieken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yoğun oldukları için olabilir belki, benim de kargo çıkış 10 eylülde görünüyor ama 12 eylülde kargoda ibaresi geldi. 2 gün boyunca kargoda olmasına rağmen hazırlanıyor olarak görünüyordu.

veslion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Valla ben anlamadım arkadaş bu işi bende bekliyorum, heralde bugünde kargoya vermeyecekler benim bilgisayarı arıyorum net birşey söylemiyorlarda benden sonra alan adamın cihazı çıktı kargoya benimkinse ses yok

KS

PC alıyommmm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam evet yoğunluktan olabilir ama benim biraz strese girdiğim nokta belli bir şey dememeleri 2 gündür ''az önce kargoya verdik diyorlar birazdan bir kez daha arayıp soracağım
Yoğun oldukları için olabilir belki, benim de kargo çıkış 10 eylülde görünüyor ama 12 eylülde kargoda ibaresi geldi. 2 gün boyunca kargoda olmasına rağmen hazırlanıyor olarak görünüyordu.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Zaten 12 eylül tarihi vardı diye hatırlıyorum. Neye göre sıralandı bilmem ama arkalara kaldıysanız kargo süresinin uzaması normal gibi.

Hamza Kaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Arkadaşlar merhaba,
9 Eylül tarihinde sipariş verdim az önce aradım sordum en geç cumartesi günü sisteminiz elinizde olur diyorlar

Hamza Kaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Ben de aradığımda en en en geç cumartesi elinize ulaşmış olacak dediler. Kaldı ki 2 Eylülde siparişi vermiştim ben
Zaten kargo günü 12 Eylüldü kargoya günlük 100 sistem verirler kaç gündür hazırlık yapıyorlar sizinki Perşembe gelir benim ki cuma cumartesi zaman farkı bu olur diye düşünüyorum

Ehwenischer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben 15 eylülde sadece kasa sipariş verdim 18 Eylül sabahı hazırlanma aşamasına girdi ve hala hazırlanıyor, umarım bu hafta elime ulaşır.

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
Pckolikten 3 kere sipariş verdim 1 tanesinin kargo bilgisi gelmeden elime ulaştı, 1 tanesini henüz hazırlama aşamasında yazıyordu ama elime ulaştı. Bu ayın 15'inde bi tane daha sipariş verdim dün elime ulaştı. O her şeyiyle geldi ama kargo bilgisi vs. :D

Ehwenischer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Pckolikten 3 kere sipariş verdim 1 tanesinin kargo bilgisi gelmeden elime ulaştı, 1 tanesini henüz hazırlama aşamasında yazıyordu ama elime ulaştı. Bu ayın 15'inde bi tane daha sipariş verdim dün elime ulaştı. O her şeyiyle geldi ama kargo bilgisi vs. :D
Hocam ben her gün arıyorum bana işlem yapılmadı deniyor şaka gibi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri