Pckolik Hazır Sistemi Almak mı? Yoksa Beklemek mi?

KS

kurnabalry

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Beklemeni öneririm yıls sonuna dogru fiyatlarda düşüş bekleniyor doların bu seviyeme kalması durumunda bile %15 indirim yakalayabilirsiniz
Ama dolar atrısi devam ederse zamda yiyebilirsiniz unutmayın
Piyasa ile biraz ilgiliyim zaten bu sebeple kafam karışıyordu. Dolarda artış bekleniyor. Fakat hem yeni modellerin çıkışı hem de mining sistemlerinin azalmasıyla ekran kartlarının fiyatlarında düşüş bekleniyor.
Ama alma fikriyakın süreç içerisinde aklıma yattı.
Pckolik hero sistemi makul görünüyor. Yakın fiyat aralığındaki Nvidia lı alternatif var ise önerebileceğiniz tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Piyasa ile biraz ilgiliyim zaten bu sebeple kafam karışıyordu. Dolarda artış bekleniyor. Fakat hem yeni modellerin çıkışı hem de mining sistemlerinin azalmasıyla ekran kartlarının fiyatlarında düşüş bekleniyor.
Pckolik hero sistemi makul görünüyor. Yakın fiyat aralığındaki Nvidia lı alternatif var ise önerebileceğiniz tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Şuan aynı fiyat bandında HERO sisteme denk bir nvidia sistem göremedim maalesef. Ki rx 6700 de 3060ı geçiyor
. AMD kendini geliştirmeye devam ediyor, 6000 serisinden sonra da hataların çok çok azaldığı söyleniyor. Özellikle FSR 2.0 dan sonra çok daha iyi oldu. Bence AMD almaktan çekinilecek bir durum yok. Ben de HERO sistemi aldım.

JackLABEL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Malum fiyatlardan sonra istediginiz fiyat bandında heroyla kapısacak sistem yok ugur hoca fazlasıyla iyi iş yaptı bu yüzden şu anlık nvidia sistem öneremem ama arkadaslarin paylastıgı sistemler işinize yarar gibi duruyor özellestirmeyle bir şeyler yapılabilir

JackLABEL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
En son böyle düşüş beklendiğinde dolarları mı ne satıp 13-14 civarına indirmişlerdi sonra daha fazla yükseldi. Fiyatlar ucuzlasa bile çok kısa sürer ama onu da sanmam.
Ama aceleniz yoksa alınacak bi risk bence burda açıklıyamıyacagim bazı sebelerde ötürü duşüs yasanır

Hamza Kaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Şuan aynı fiyat bandında HERO sisteme denk bir nvidia sistem göremedim maalesef. Ki rx 6700 de 3060ı geçiyor
. AMD kendini geliştirmeye devam ediyor, 6000 serisinden sonra da hataların çok çok azaldığı söyleniyor. Özellikle FSR 2.0 dan sonra çok daha iyi oldu. Bence AMD almaktan çekinilecek bir durum yok. Ben de HERO sistemi aldım.
Ustam hero sistemi ne zaman aldınız elinize geçti mi bende bugün satın aldım kasaya ekstra 2 fan lazim gibime geldi sizin görüşleriniz nelerdir

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Ustam hero sistemi ne zaman aldınız elinize geçti mi bende bugün satın aldım kasaya ekstra 2 fan lazim gibime geldi sizin görüşleriniz nelerdir
Sistemi pazar günü aldım hocam. Daha elime geçmedi. Sipariş sırasına göre kargolanıyormuş. Normalde sitede 12 Eylül diyodu ama başlamışlar kargolamaya. Sistemi alan birisi bana yazdı. Bence ekstra bir fan lazım değil. Kasa mesh ve yanlış değilsem 4 fan var. Syqex de 4 yazmış. Bence havalandırması gayet güzel. Yalnız şöyle bir şey var. Psu sunun özelliklerini, korumalarını falan bulamadım. Kasayı araştırdım ama hiçbir yerde bulamadım. Bence sorun çıkmaz ama. FSP nin diye biliyorum.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sistemi pazar günü aldım hocam. Daha elime geçmedi. Sipariş sırasına göre kargolanıyormuş. Normalde sitede 12 Eylül diyodu ama başlamışlar kargolamaya. Sistemi alan birisi bana yazdı. Bence ekstra bir fan lazım değil. Kasa mesh ve yanlış değilsem 4 fan var. Syqex de 4 yazmış. Bence havalandırması gayet güzel. Yalnız şöyle bir şey var. Psu sunun özelliklerini, korumalarını falan bulamadım. Kasayı araştırdım ama hiçbir yerde bulamadım. Bence sorun çıkmaz ama. FSP nin diye biliyorum.
Evet FSP. Kalite konusunda sorun çıkacağını sanmıyorum.

1662738268135.png

Hamza Kaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Ben kargo işini sordum pazartesi sıraya göre çıkar en geç salı çarşamba veya Perşembe kargo ulaşır dediler ben bugün EFT yaptım ama sisteme girmeye vakitleri olmadı veya dekont ellerine ulaşmadı ben en geç Perşembe cuma bekliyorum sistemi alan çok inşallah insanlar beklediği performansı alır

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Ben kargo işini sordum pazartesi sıraya göre çıkar en geç salı çarşamba veya Perşembe kargo ulaşır dediler ben bugün EFT yaptım ama sisteme girmeye vakitleri olmadı veya dekont ellerine ulaşmadı ben en geç Perşembe cuma bekliyorum sistemi alan çok inşallah insanlar beklediği performansı alır
İnşallah

KS

kurnabalry

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Ama aceleniz yoksa alınacak bi risk bence burda açıklıyamıyacagim bazı sebelerde ötürü duşüs yasanır
Hocam aynı fiyat bandında benzer 2 sistem daha çıktığı için ve acelem olmadığından bekleme kararı aldım ben de.
Gözüme Gencergaming deki victor sistem ilişti epey indirimli görünüyor.
Akabinde 3900xt kartların fiyatlarının 16k bandına indiğini gördüm. Uygun bir Apu sistem bulabilsem kartı ayrıca almayı felan düşündüm de bulamadım :)

JackLABEL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Hocam aynı fiyat bandında benzer 2 sistem daha çıktığı için ve acelem olmadığından bekleme kararı aldım ben de.
Gözüme Gencergaming deki victor sistem ilişti epey indirimli görünüyor.
Akabinde 3900xt kartların fiyatlarının 16k bandına indiğini gördüm. Uygun bir Apu sistem bulabilsem kartı ayrıca almayı felan düşündüm de bulamadım :)
Hocam bekleme kararınızı dogru buluyorum çünkü 4000 serisine geçiş olacak be 3000 serilerunde 2. El piyasası olacak bu piyasada sıfır kartların fiyatının çekilmesine sebeb olacak düşüncem var o yuzden beklemeye deger ek olarak apu sistem konusunda fazla bi bilgim ama pek sıcak bakamıyom sistemler
Bütçeniz iyidi ekran kartı ve işlemci uyumunu yakalayabilir kendinize 5 6 sene rahatlıkla her oyunu oynayacagıniz sistem toplayabilirsiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri