Onlar pcei kablosu sanırım onlar deyil işaretlediğim yer olması lazımDışarıda olan tekkablo bu
Oraya ne takmam alzimOnlar pcei kablosu sanırım onlar deyil işaretlediğim yer olması lazım
Orası pcyi aldığından beri boş diye biliyorumOraya ne takmam alzim
Bunun gibi kablolar olması lazım. 2. Resime bakın daha açıkOraya ne takmam alzim
O kablolarda gevşeklik vs. var mı bakın. Power tuşunun kablosu çıktıysa yada gevşediyse sistem o yüzden açılmıyor olabilir.7 numaralı yerde 3 tane yeşil beyaz kirmizi kablolar var
Geçsek degilO kablolarda gevşeklik vs. var mı bakın. Power tuşunun kablosu çıktıysa yada gevşediyse sistem o yüzden açılmıyor olabilir.
Bu kablomu hocamBunun gibi kablolar olması lazım. 2. Resime bakın daha açık
Bahsetdiğimiz kablo kasanın ön paneline montajlıBu kablomu hocam
Bahsettiğimiz şey kasa içinde haricide bir kablo aramayın. Yerinden çıkmış bir kablo var mı o yönden kontrol yapıyoruz. Bu elinizde tuttuğunuz kablo LED kablosu.Bu kablomu hocam
O kablo işte onun bağlanması gerek. Aşağıda 7 numaralı panel var. Sizde soldan ilk 2 soket dolu görünüyor. İşaretlediğim yere takın o kabloyu.Hocam bilgisayarın arkasında üstünde powersw yazan bir kablo buldum
Bağlı değilse o kabloyu iletilen görseldeki 7 numara yere takmayı deneyim hocam, +ve - var onlara dikkat edin yeterHocam bilgisayarın arkasında üstünde powersw yazan bir kablo buldum
Bu kablomu hocam üstünde powersw yazıyorBahsetdiğimiz kablo kasanın ön paneline montajlı
Nasi takicamO kablo işte onun bağlanması gerek.
Üstünde ok işareti var onun nereye gelmesi herekO kablo işte onun bağlanması gerek. Aşağıda 7 numaralı panel var. Sizde soldan ilk 2 soket dolu görünüyor. İşaretlediğim yere takın o kabloyu.
Ekli dosyayı görüntüle 5565
Bunu bulabildim hocamÜstünde ok işareti var onun nereye gelmesi herek
Sokette +/- yönleri yazıyorsa kabloda da varsa aynı +/- yönler ona göre takın yoksa fark etmez ama diğer kablolar gibi olabilir yönü.Üstünde ok işareti var onun nereye gelmesi herek
Panel değişmez zaten attığım resimde de aynı 3. sıra.Bunu bulabildim hocam