- Konu Sahibi
Hocam çalıştıSokette +/- yönleri yazıyorsa kabloda da varsa aynı +/- yönler ona göre takın yoksa fark etmez ama diğer kablolar gibi olabilir yönü.
Hocam çalıştıSokette +/- yönleri yazıyorsa kabloda da varsa aynı +/- yönler ona göre takın yoksa fark etmez ama diğer kablolar gibi olabilir yönü.
Hocam bu sefer ekran gelmiyorHocam çalıştı
Hocam ekran gelmiyor bu sefer shsbhshsSevindim. O kablo kendiliğinden çıkmış sağlam takın derim soketine. Normalde olmaması gerekir.
Hiç mi tepki yok? Yoksa sadece Windows aşamasında mı görüntü gidiyor?Hocam bu sefer ekran gelmiyor
Hocam ben bir PC yi yerine sokayım cevap vericemHiç mi tepki yok? Yoksa sadece Windows aşamasında mı görüntü gidiyor?
Onunda kablosunu kontrol ettiniz mi?Ekran kartı ile monitör arasındaki kablodan bahsediyorum.
Hocam ben bir PC yi yerine sokayım cevap vericem
Sallanma sesi?Normalde çalışırken sallanma sesi geliyordu şimdi gelmiyor gelince açılıyordu gnelde gelmesse cslsmiyorsu
Hocam yok gelmiyor ekranSallanma sesi?
Ekran kartını soketinden söküp tekrar takın. Birde ekran kartının arkasındaki görüntü çıkışlarını kontrol edin kablo hangi sokete takılıysa sök tak yapın.Hocam yok gelmiyor ekran
Sistemi en son bıraktığınızda birisi sarstı/salladı yada kurcaladı mı? Bir anda bu kadar şey çok saçma çünkü.Aha geldi
Hocam bilmiyorum ama kulaklığın mikini kullanmak için dönüştürücü var onu takınca PC kapaniyo çıkarınca geliyoSistemi en son bıraktığınızda birisi sarstı/salladı yada kurcaladı mı? Bir anda bu kadar şey çok saçma çünkü.
Hocam bilmiyorum ama kulaklığın mikini kullanmak için dönüştürücü var onu takınca PC kapaniyo çıkarınca geliyo
Çıkarıp takın dediğiniz şeyleri yanlış mı taktım acaba
Oraya ne yapayım pekiDönüştürücü yada taktığınız sokette bir akım sorunu olabilir.
Kasa üstündeki portlarımı kullanıyorsunuz?Hocam oradaki sokette sıkıntı var kulaklığını takınca da kapaniyor
EvetKasa üstündeki portlarımı kullanıyorsunuz?