Pes 2013 vram hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semihaydogan74

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar, bundan 4 yıl önce pes 2013'ü bilgisayarımda sorunsuz şekilde oynuyordum. Şuan açmaya çalıştığımda işe GPU:VRAM 128MB hatası almaya başladım ne kadar uğraşsamda çözemedim. 
İşlemcim : İntel Core i5 3210M 2.50 Ghz
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT740 M 1 GB
Ram: 8 GB

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Oyun eğer Crack ise kesinlikle yardımcı olamayız bunu bilin ki baktığım kadarı ile oyunun sadece Crack sürümünde bu sorun oluşabiliyor görünüyor en son güncel sürümde bu sorun olmuyor olarak görünüyor. Bildiğim çözüm ekstra bir yazılım ile ayar yapılarak işe yarıyor aşağıda çözüm var.

Kitserver 13.4.0.0 bu uygulamayı indireceksiniz öncesinde. Sonra Manager adlı dosyayı çalıştırıp Attach deyip Pes2013.exe dosyasını seçiyorsun (oyunu bulamazsa aktif olmaz) ve alta alıp bu uygulamayı şimdi Config dosyasına sağ tıklayıp "Yönetici olarak" çalıştır ve şunları yap, Enforce Custom Resolution: Çözünürlük ayarı seç , Enforce Picture Quality: Medium ayarları seç , Game Speed: 1.04 olsun ve son olarak Save diyerek ayarların kaydet. Artık oyunun açılması gerek yine hata verebilir ama açılması gerek bu sefer. Eğer işe yaramaz ise oyunu çıkkmış son sürümüne güncellemen gerek ki eğer Crack ise ekstra yardım edilmeyecek bilgin olsun.

KS

semihaydogan74

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Oyun eğer Crack ise kesinlikle yardımcı olamayız bunu bilin ki baktığım kadarı ile oyunun sadece Crack sürümünde bu sorun oluşabiliyor görünüyor en son güncel sürümde bu sorun olmuyor olarak görünüyor. Bildiğim çözüm ekstra bir yazılım ile ayar yapılarak işe yarıyor aşağıda çözüm var.

Kitserver 13.4.0.0 bu uygulamayı indireceksiniz öncesinde. Sonra Manager adlı dosyayı çalıştırıp Attach deyip Pes2013.exe dosyasını seçiyorsun (oyunu bulamazsa aktif olmaz) ve alta alıp bu uygulamayı şimdi Config dosyasına sağ tıklayıp "Yönetici olarak" çalıştır ve şunları yap, Enforce Custom Resolution: Çözünürlük ayarı seç , Enforce Picture Quality: Medium ayarları seç , Game Speed: 1.04 olsun ve son olarak Save diyerek ayarların kaydet. Artık oyunun açılması gerek yine hata verebilir ama açılması gerek bu sefer. Eğer işe yaramaz ise oyunu çıkkmış son sürümüne güncellemen gerek ki eğer Crack ise ekstra yardım edilmeyecek bilgin olsun.
Merhabalar, yardımınız için teşekkür ederim. Oyunu güncel versiyona nasıl güncelleyeceğim ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Oyun orjinal ise zaten güncel versiyon olarak indirirsiniz anladığım kadarı ile orjinal değil yardımcı olamayacağız başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri