PES 2019 KASIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ScorcheR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar, abilerim.

Windows 10 Pro 64 Bit
Asus Crosshire V Formula-Z
Amd FX-8350 4.0 Ghz
12 GB Ram
Sapphire Radeon HD 7850 2 GB 256 Bit Ekran Kartı
1 TB HDD

Pes 2019 demo en düşük ayarlarda(Settings ve oyun içi işeyici ayarlari dahil) bile kasıyor. Settings kısmında her şey normal kötü yazan yok. Tavsiye edilen 8 Gb ram, 2 Gb 256 bit ekran kartı ama inanılmaz derecede kasıyor. Sizce sistemden kaynaklanan bir sebep olabilir mi ? Aynı sorunu yaşayan var mı ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Birincisi sisteminiz biraz eski ama yinede kasmaması gerek uygun grafik ayarlarında. Ayrıca Demo sürüm yani optimizasyon sorunları olabilir tam sürüm çıktığında yani 28 Ağustos 'ta tekrar bakın aynı ise sorun var demektir öyle çözüm önerileri verirsek daha mantıklı bir yol izleriz. Henüz çıkış yapmamış bir oyuna öneride bulunmak pek olumlu sonuçlar doğurmaya bilir.

KS

ScorcheR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1 ay önce işlemci(Sıvı soğutma) ve ekran kartı macun değiştirdim. Isı ikisinde de tamamen normal.

Açıkçası biraz eski sayılır ama sadece ekran kartı ancak yetersiz konuma gelecek durumda her neyse tabi. Öyle bir sorun olsa çoğu kişide olur diye tahmin ediyorum ama dediğiniz gibi full versiyonu çıksın da bakalım. Gta 5 sorunsuz oynuyorum öyle diyeyim. Full çözünürlük

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anlıyorum GTA 5 'te sorun yok PES 19 'da varsa dediğim gibi full versiyonu bekleyin oyun ile alakalı bir durum olabilir sistem seçiyordur belki.

KS

ScorcheR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aynen beklemede kalayim en iyisi. Cevaplariniz ve önerileriniz için teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri