Peşin fiyatına taksit yapan siteler?

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
Ekran kartı alacağım, taksitle alınca vade farkı oluyor hem o kadar parayı tek parça ödemek de zor. Amazon ve HB 6 taksit yapıyor mecburen oralardan bakıyorum. Belki bilmediğim güvenilir siteler vardır sizlere sorayım dedim.

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
313
Teknobiyotik te yapıyor ben oradan 3080ti almıştım. 9 taksit e kadar “bankalara göre değişiyor” yapıyor. Aynı şekilde itopya, ve sinerji de kredi kartına belli bir orana kadar taksit yapıyor. Peşin fiyatına

KS

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
@Berking Teknobiyotik ekran kartına vade farkı alıyor hocam tüm kartlara. İtopya da aynı şekilde sinerji de. İkisinde de vade farkı var.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Bonus karta 12 taksit yapıyormuş. Genelde bir tık pahalı olduğu için bakmıyordum pek. İndirim denk getirebilirsem avantajlı olabilir teşekkürler.
Vatan da genelde gece indirimleri olabiliyor. O zaman düşüşler oluyor. Kontrol et ara ara özellikle geceleri

ugur29

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Bende PC topluyorum ekran kartı aklımda şuan yok. İşlemci m.2 ssd PSU ön planda. Sitelerin çoğuna baktım hep vade ekleniyor. Ama bı site var Kadıköy de mağazaları tebilon. Ürün çeşidi çok yok belki ama. Herkes gibi bende indirim bekliyorum.

KS

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
Bende PC topluyorum ekran kartı aklımda şuan yok. İşlemci m.2 ssd PSU ön planda. Sitelerin çoğuna baktım hep vade ekleniyor. Ama bı site var Kadıköy de mağazaları tebilon. Ürün çeşidi çok yok belki ama. Herkes gibi bende indirim bekliyorum.
Tebilondan anakart aldım güzel indirim vardı. Ama onlarda da vade farkı var hocam.

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Hangi kartı alacağını yazsaydın bir de, daha iyi yardımcı olunabilirdi.

mhmt102

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ekran kartı alacağım, taksitle alınca vade farkı oluyor hem o kadar parayı tek parça ödemek de zor. Amazon ve HB 6 taksit yapıyor mecburen oralardan bakıyorum. Belki bilmediğim güvenilir siteler vardır sizlere sorayım dedim.
hocam taksitli alacaksan benim araştırdığım kadarıyla en uygun vatan da oluyor bonus kartın varsa direk 12 ye farksız bölüyor ama diğer kartlar için 12 taksitte fark çıkıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri