Ekran kartı alacağım, taksitle alınca vade farkı oluyor hem o kadar parayı tek parça ödemek de zor. Amazon ve HB 6 taksit yapıyor mecburen oralardan bakıyorum. Belki bilmediğim güvenilir siteler vardır sizlere sorayım dedim.
Bonus karta 12 taksit yapıyormuş. Genelde bir tık pahalı olduğu için bakmıyordum pek. İndirim denk getirebilirsem avantajlı olabilir teşekkürler.Vatan bilgisayar vade farksız taksit yapıyor.
Hocam evet alıyormuş. Benim esnaf kredi kartı olduğu için almıyormuş. Kusura bakma@Berking Teknobiyotik ekran kartına vade farkı alıyor hocam tüm kartlara. İtopya da aynı şekilde sinerji de. İkisinde de vade farkı var.
Estağfurullah hocam ne kusuru.Hocam evet alıyormuş. Benim esnaf kredi kartı olduğu için almıyormuş. Kusura bakma
Vatan da genelde gece indirimleri olabiliyor. O zaman düşüşler oluyor. Kontrol et ara ara özellikle geceleriBonus karta 12 taksit yapıyormuş. Genelde bir tık pahalı olduğu için bakmıyordum pek. İndirim denk getirebilirsem avantajlı olabilir teşekkürler.
Tebilondan anakart aldım güzel indirim vardı. Ama onlarda da vade farkı var hocam.Bende PC topluyorum ekran kartı aklımda şuan yok. İşlemci m.2 ssd PSU ön planda. Sitelerin çoğuna baktım hep vade ekleniyor. Ama bı site var Kadıköy de mağazaları tebilon. Ürün çeşidi çok yok belki ama. Herkes gibi bende indirim bekliyorum.
Daha kesin karar vermedim hocam. Kart için anket konusu açtım.Hangi kartı alacağını yazsaydın bir de, daha iyi yardımcı olunabilirdi.
hocam taksitli alacaksan benim araştırdığım kadarıyla en uygun vatan da oluyor bonus kartın varsa direk 12 ye farksız bölüyor ama diğer kartlar için 12 taksitte fark çıkıyorEkran kartı alacağım, taksitle alınca vade farkı oluyor hem o kadar parayı tek parça ödemek de zor. Amazon ve HB 6 taksit yapıyor mecburen oralardan bakıyorum. Belki bilmediğim güvenilir siteler vardır sizlere sorayım dedim.