Çok para istemişler. PSU upgrade için bu kadar harcamaya gerek yok.Benim Şuan Toplu Sistemim Var 2020 de topladım Yani Sadece Powerboost Hakkında kötü Yorumlar Aldım Bide ben sorayım dedim
Aldığım yerden eskisini çıkartırıp yenisini takcam
Önerdiğim MSI ürünü hem kalitelidir hem de işinizi görür sisteminizde.Benim Şuan Toplu Sistemim Var 2020 de topladım Yani Sadece Powerboost Hakkında kötü Yorumlar Aldım Bide ben sorayım dedim
Aldığım yerden eskisini çıkartırıp yenisini takcam
Sen, 1.000 TL'lik ürün için 1.600 TL parayı buradan herhangi bir üyeye ver.Sağolun Yardımlar İçin Ama Ben güvenmiyom kendim takamam kasayaTermal Macunu Bile Süremedim PowerSupply İmkanı Yok
Power montajı macundan daha kolaydır. Sadece belli kabloları uygun soketlere takmak bu kadar. LEGO gibi.Sağolun Yardımlar İçin Ama Ben güvenmiyom kendim takamam kasayaTermal Macunu Bile Süremedim PowerSupply İmkanı Yok
Bu çok pahalı. Onu alacağına arttırıp bunu al.https://ncrgame.com/urun/thermaltake-tr2-s-650w-80-120mm-fanli-psu/ Bu iyimidir Ben Aldığım Yere gidip Taktırcamda1600 tl miş Orda msi mag
Kısa vadede sorun değil hocam, bakın duruma göre.Yine dilerseniz o siteden alternatif bakarız ama boş yere 300-400 vereceksinizDüşüneyim Dediklerinizi Bi Sorum Olcak Çok Mu acil Değiştiriyim Psu Peki
Eğer bütçeniz varsa, sisteminize uygun PSU alabiliyorsanız almanız daha iyi olur. Hemen yarın al demiyoruz.Düşüneyim Dediklerinizi Bi Sorum Olcak Çok Mu acil Değiştiriyim Psu Peki
Çok acil değil ama uzun vadeli kullanmayın o ürünü derim. En az 5 akım koruması olan, iç yapı bileşenlerinde ucuza kaçılmamış ve markası daha iyi ürünler tercih etmeniz iyi olur.Düşüneyim Dediklerinizi Bi Sorum Olcak Çok Mu acil Değiştiriyim Psu Peki
bende bunu kullanıyorum sende sıkıntı çıkarttı mı ? psuEkli dosyayı görüntüle 5341
Bu Power Supply İYİmi
bende bunu kullanıyorum sende sıkıntı çıkarttı mı ? psu
Dandik bir marka ve kalitesiz bir ürün bütçe ayarladığınız zaman değiştirmenizi öneririm.bende bunu kullanıyorum sende sıkıntı çıkarttı mı ? psu
Sikinti cikarabilirbende bunu kullanıyorum sende sıkıntı çıkarttı mı ? psu