Öneri Profesyonel Mause Pad Tasiyelerinizi Bekliyorum.

yakup öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
mause pad en iyi markalar hangisidir counter strike 2 başlıycam ?
bütçem : 2000 tl.

Eren.uzumcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Hocam o kadar para mouse pade gerek yok bence ama siz bilirsiniz. Ben gigantus kullanıyorum razer battle bundle ile geldi gayet kullanışlı

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
almışken ömürlük alıyım diyorum
O kafadan çıkın hocam, ömürlük mousepad diye bir şey yoktur. Ha campad alırsın ama oda control olmadığı için cs2 gibi oyunlara uygun olmaz. Eğer o kadar çok paranız varsa öneri yaparım ama 3 sene gider sonra yine yıpranır.

KS

yakup öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
O kafadan çıkın hocam, ömürlük mousepad diye bir şey yoktur. Ha campad alırsın ama oda control olmadığı için cs2 gibi oyunlara uygun olmaz. Eğer o kadar çok paranız varsa öneri yaparım ama 3 sene gider sonra yine yıpranır.
hocam artısan mause pad hakkında yorumunuz nedir en iyi diyorlarda sizede soruyum ?

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
sırf rgb var diye 1k, steelseries qck large ile aynı şey.
Rgbsi için vermedim ama rgbside hoşuma gitti daha uygun bişeyde alınabilir elbette , kumaşı çok iyi rahat elimi koyduğumda , xl olması rahat fare döndermem için güzel oluyor ama en beğendiğim kısmı kumaşı oldu

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Rgbsi için vermedim ama rgbside hoşuma gitti daha uygun bişeyde alınabilir elbette , kumaşı çok iyi rahat elimi koyduğumda , xl olması rahat fare döndermem için güzel oluyor ama en beğendiğim kısmı kumaşı oldu
hocam kumaşı için aldıysanız zaten 300 tl o mousepadin değeri. En ucuz mousepad olur kendileri

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Profesyonel olarak alacaksanız ben bunu kullanıyorum çok iyi

SteelSeries QcK Prism Cloth XL Gaming Mouse Pad​

1 ayda kayganlığı yarının altına iniyor beş para etmez steel series mouse padlari. 3 tane kullandım hepsi beyazladı ve kayganlığı gitti büyük ihtimalle siz fark etmediniz kayganlığının azaldığını

mause pad en iyi markalar hangisidir counter strike 2 başlıycam ?
bütçem : 2000 tl.
Klassa longteng öneririm. https://www.amazon.com.tr/Klasse-Longteng-Special-480x400x4-Sports/dp/B09SYDSZ5J

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
1 ayda kayganlığı yarının altına iniyor beş para etmez steel series mouse padlari. 3 tane kullandım hepsi beyazladı ve kayganlığı gitti büyük ihtimalle siz fark etmediniz kayganlığının azaldığını

Klassa longteng öneririm. https://www.amazon.com.tr/Klasse-Longteng-Special-480x400x4-Sports/dp/B09SYDSZ5J
Kayganlığı azalmadı yanlış hatırlamıyorsam 1200 yada 1400 civarlarındayken almıştım , temmuzda almışım nerdeyse 4 ay olucak herhangi bir beyazlama kayganlık azalmadı böyle bir durum yaşamadım

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Hocam şaka mısınız üstte dediğiniz şikayete bakın altta önerdiğiniz ürüne bakın. KLASSE ALINMAZ.
15'Den fazla mouse pad kullandım , profesyonel fps oyuncusuyum hp omen , klasse , glorious , steel series , hyperx,logitech ,razer bunların modellerinide kullandım çoğunu neredeyse.

Aralarında en düşük kalitede olan steel seriesdi. Şuanda klassenin longteng ve klasse pro mouse padini kullanıyorum hiçbir problem yok. Ayrıca esporcuların çoğu longteng kullanıyor lütfen bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın.

15'Den fazla mouse pad kullandım , profesyonel fps oyuncusuyum hp omen , klasse , glorious , steel series , hyperx,logitech ,razer bunların modellerinide kullandım çoğunu neredeyse.

Aralarında en düşük kalitede olan steel seriesdi. Şuanda klassenin longteng ve klasse pro mouse padini kullanıyorum hiçbir problem yok. Ayrıca esporcuların çoğu longteng kullanıyor lütfen bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın.
+Steel series zannedildiği kadar kaliteli bir marka değil , sadece klasikleşmiş bilindik bazı güzel ürünleri var ve asıl amaçları mouse pad üretmek değil zaten. Şuanda kalite ürünleri en yeni ürünleri genel olarak.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

+Steel series zannedildiği kadar kaliteli bir marka değil , sadece klasikleşmiş bilindik bazı güzel ürünleri var ve asıl amaçları mouse pad üretmek değil zaten. Şuanda kalite ürünleri en yeni ürünleri genel olarak.
BİLMEDİĞİM KONU BU MU? GİT LONGTENG AQUA CONTROL LGG ARTİSAN DENE GEL BOŞ YAPMA. HANGİ E SPORCU KLASSE DENEN ÇAKMA MALI KULLANIYOR.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Ki ben kaç kez steelseriese laf atmış biriyim. Gidin mousepad konusunda adam akıllı ürün deneyin sonra yorum yapın cahil cahil konuşmayın.

KS

yakup öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
artısan zero control için
artısan hien hybrid
düşük sensivty cs2 oynamak için hangisi uygun .?.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri