- Tepki
- 5
mause pad en iyi markalar hangisidir counter strike 2 başlıycam ?
bütçem : 2000 tl.
almışken ömürlük alıyım diyorumHocam o kadar para mouse pade gerek yok bence ama siz bilirsiniz. Ben gigantus kullanıyorum razer battle bundle ile geldi gayet kullanışlı
O kafadan çıkın hocam, ömürlük mousepad diye bir şey yoktur. Ha campad alırsın ama oda control olmadığı için cs2 gibi oyunlara uygun olmaz. Eğer o kadar çok paranız varsa öneri yaparım ama 3 sene gider sonra yine yıpranır.almışken ömürlük alıyım diyorum
hocam artısan mause pad hakkında yorumunuz nedir en iyi diyorlarda sizede soruyum ?O kafadan çıkın hocam, ömürlük mousepad diye bir şey yoktur. Ha campad alırsın ama oda control olmadığı için cs2 gibi oyunlara uygun olmaz. Eğer o kadar çok paranız varsa öneri yaparım ama 3 sene gider sonra yine yıpranır.
iyi hocamda amazondan almayın. Japonyadan söyleyin hatta arkadaş bulursanız getirecek 2 mouse pade tek kargo ödersiniz uyguna gelirhocam artısan mause pad hakkında yorumunuz nedir en iyi diyorlarda sizede soruyum ?
Profesyonel olarak alacaksanız ben bunu kullanıyorum çok iyihocam artısan mause pad hakkında yorumunuz nedir en iyi diyorlarda sizede soruyum ?
Alınmaz aslaProfesyonel olarak alacaksanız ben bunu kullanıyorum çok iyi
SteelSeries QcK Prism Cloth XL Gaming Mouse Pad
neden alınmaz gayet rahat kayıyor ben mrmnunumAlınmaz asla
sırf rgb var diye 1k, steelseries qck large ile aynı şey.neden alınmaz gayet rahat kayıyor ben mrmnunum
Rgbsi için vermedim ama rgbside hoşuma gitti daha uygun bişeyde alınabilir elbette , kumaşı çok iyi rahat elimi koyduğumda , xl olması rahat fare döndermem için güzel oluyor ama en beğendiğim kısmı kumaşı oldusırf rgb var diye 1k, steelseries qck large ile aynı şey.
hocam kumaşı için aldıysanız zaten 300 tl o mousepadin değeri. En ucuz mousepad olur kendileriRgbsi için vermedim ama rgbside hoşuma gitti daha uygun bişeyde alınabilir elbette , kumaşı çok iyi rahat elimi koyduğumda , xl olması rahat fare döndermem için güzel oluyor ama en beğendiğim kısmı kumaşı oldu
O kadar ucuza satcaklarını sanmıyorum rgbde var işin içinde fiyatlara ekliyolar rgbde tercih ettim birde boyutlarıhocam kumaşı için aldıysanız zaten 300 tl o mousepadin değeri. En ucuz mousepad olur kendileri
1 ayda kayganlığı yarının altına iniyor beş para etmez steel series mouse padlari. 3 tane kullandım hepsi beyazladı ve kayganlığı gitti büyük ihtimalle siz fark etmediniz kayganlığının azaldığınıProfesyonel olarak alacaksanız ben bunu kullanıyorum çok iyi
SteelSeries QcK Prism Cloth XL Gaming Mouse Pad
Klassa longteng öneririm. https://www.amazon.com.tr/Klasse-Longteng-Special-480x400x4-Sports/dp/B09SYDSZ5Jmause pad en iyi markalar hangisidir counter strike 2 başlıycam ?
Kayganlığı azalmadı yanlış hatırlamıyorsam 1200 yada 1400 civarlarındayken almıştım , temmuzda almışım nerdeyse 4 ay olucak herhangi bir beyazlama kayganlık azalmadı böyle bir durum yaşamadım1 ayda kayganlığı yarının altına iniyor beş para etmez steel series mouse padlari. 3 tane kullandım hepsi beyazladı ve kayganlığı gitti büyük ihtimalle siz fark etmediniz kayganlığının azaldığını
Klassa longteng öneririm. https://www.amazon.com.tr/Klasse-Longteng-Special-480x400x4-Sports/dp/B09SYDSZ5J
Hocam şaka mısınız üstte dediğiniz şikayete bakın altta önerdiğiniz ürüne bakın. KLASSE ALINMAZ.1 ayda kayganlığı yarının altına iniyor beş para etmez steel series mouse padlari. 3 tane kullandım hepsi beyazladı ve kayganlığı gitti büyük ihtimalle siz fark etmediniz kayganlığının azaldığını
Klassa longteng öneririm. https://www.amazon.com.tr/Klasse-Longteng-Special-480x400x4-Sports/dp/B09SYDSZ5J
15'Den fazla mouse pad kullandım , profesyonel fps oyuncusuyum hp omen , klasse , glorious , steel series , hyperx,logitech ,razer bunların modellerinide kullandım çoğunu neredeyse.Hocam şaka mısınız üstte dediğiniz şikayete bakın altta önerdiğiniz ürüne bakın. KLASSE ALINMAZ.
+Steel series zannedildiği kadar kaliteli bir marka değil , sadece klasikleşmiş bilindik bazı güzel ürünleri var ve asıl amaçları mouse pad üretmek değil zaten. Şuanda kalite ürünleri en yeni ürünleri genel olarak.15'Den fazla mouse pad kullandım , profesyonel fps oyuncusuyum hp omen , klasse , glorious , steel series , hyperx,logitech ,razer bunların modellerinide kullandım çoğunu neredeyse.
Aralarında en düşük kalitede olan steel seriesdi. Şuanda klassenin longteng ve klasse pro mouse padini kullanıyorum hiçbir problem yok. Ayrıca esporcuların çoğu longteng kullanıyor lütfen bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın.
BİLMEDİĞİM KONU BU MU? GİT LONGTENG AQUA CONTROL LGG ARTİSAN DENE GEL BOŞ YAPMA. HANGİ E SPORCU KLASSE DENEN ÇAKMA MALI KULLANIYOR.15'Den fazla mouse pad kullandım , profesyonel fps oyuncusuyum hp omen , klasse , glorious , steel series , hyperx,logitech ,razer bunların modellerinide kullandım çoğunu neredeyse.
Aralarında en düşük kalitede olan steel seriesdi. Şuanda klassenin longteng ve klasse pro mouse padini kullanıyorum hiçbir problem yok. Ayrıca esporcuların çoğu longteng kullanıyor lütfen bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın.
+Steel series zannedildiği kadar kaliteli bir marka değil , sadece klasikleşmiş bilindik bazı güzel ürünleri var ve asıl amaçları mouse pad üretmek değil zaten. Şuanda kalite ürünleri en yeni ürünleri genel olarak.