Nasıl yani? hdmi ile bağlarsan verirsin.2 monitörüm var ama şu yayıncılar gibi ps4'teki oyunu ekrana nasıl verebilirim ? bunun basit bir yolu var mı ?
yayına ps4 vermek istiyorNasıl yani? hdmi ile bağlarsan verirsin.
Nasıl yani? hdmi ile bağlarsan verirsin.
Aynen varsa biri yardimci olur mu cyayına ps4 vermek istiyor
Konsol ekranını bilgisayara yansıtmak istiyorsanız benim bildiğim başka bir çözüm yok ne yazık kiekran kartı yada monitöre bağlamak yeterli değil yaniilla bi capture kart alcaz
teşekkürlerKonsol ekranını bilgisayara yansıtmak istiyorsanız benim bildiğim başka bir çözüm yok ne yazık ki
2 monitörüm var ama şu yayıncılar gibi ps4'teki oyunu ekrana nasıl verebilirim ? bunun basit bir yolu var mı ?
Baktimda cok anlayamadim onuMerhabalar PlayStation Remote Play özelliğine göz attınızmı ?
PlayStation Remote Play
Kurulum adımlarını izleyip bi deneyin istersenizBaktimda cok anlayamadim onu
Kurulum adımlarını izleyip bi deneyin isterseniz
capture card kısmındada şöyle bir yorumda bulunabilir kendim yayınıcı sistemimde 2 pc li yayınlarda kullanıyordum zamanında.
Muadil modeller 1080p 30 fps veriyor ve görüntüde takılmalar yırtılmalar olabiliyor bu modellerde
eğer ses girişi olmayan modelide kullanırsanız ps için baya sorun yaşarsınız çünkü ses aktarımını direkt kart üzerinden yapmıyor bilgisayarda bu sorunu sanal ses kartlarını 2 pc yi birbirine bağlayarak çözmüştüm.
Diyelimki ses sorunu çözüldü bu seferde belli bir kullanımdan sonra kart çok fazla ısınmaya başlıyor ve buda görüntüde normalinden daha fazla takılma yırtılma ve kopukluklara devamındada tamamen bağlantı sorunlarına ve kopmalarına yer veriyor
İlk olarak dediğim gibi remote play ayarlarını deneyin youtubeden destek alabilirsiniz bu konuyla alakalıne yapmalıve hangi kartı almalıyım
![]()