Yardım Ps4'Ü Pc'ye Bağlayabilir Miyiz?

Ermexx

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
2 monitörüm var ama şu yayıncılar gibi ps4'teki oyunu ekrana nasıl verebilirim ? bunun basit bir yolu var mı ?

Mrkurtuldu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Görüntüyü bilgisayara aktarmak için bir Capture Card tarzı bir cihaz almanız gerekiyor. Cihazın kalitesine bağlı olarak, gecikme yaşanabilir. Bu cihazla birlikte görüntüyü Discord üzerinden yayın olarak paylaşabilirsiniz. Bazı kullanıcılar sesle ilgili sorunlar yaşamış, ancak bu sorunların çözümleri Reddit üzerinde mevcut.

KS

Ermexx

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
ekran kartı yada monitöre bağlamak yeterli değil yani :D illa bi capture kart alcaz

efta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Baktimda cok anlayamadim onu
Kurulum adımlarını izleyip bi deneyin isterseniz
capture card kısmındada şöyle bir yorumda bulunabilir kendim yayınıcı sistemimde 2 pc li yayınlarda kullanıyordum zamanında.
Muadil modeller 1080p 30 fps veriyor ve görüntüde takılmalar yırtılmalar olabiliyor bu modellerde
eğer ses girişi olmayan modelide kullanırsanız ps için baya sorun yaşarsınız çünkü ses aktarımını direkt kart üzerinden yapmıyor bilgisayarda bu sorunu sanal ses kartlarını 2 pc yi birbirine bağlayarak çözmüştüm.
Diyelimki ses sorunu çözüldü bu seferde belli bir kullanımdan sonra kart çok fazla ısınmaya başlıyor ve buda görüntüde normalinden daha fazla takılma yırtılma ve kopukluklara devamındada tamamen bağlantı sorunlarına ve kopmalarına yer veriyor

KS

Ermexx

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
ne yapmalı :D ve hangi kartı almalıyım :D
Kurulum adımlarını izleyip bi deneyin isterseniz
capture card kısmındada şöyle bir yorumda bulunabilir kendim yayınıcı sistemimde 2 pc li yayınlarda kullanıyordum zamanında.
Muadil modeller 1080p 30 fps veriyor ve görüntüde takılmalar yırtılmalar olabiliyor bu modellerde
eğer ses girişi olmayan modelide kullanırsanız ps için baya sorun yaşarsınız çünkü ses aktarımını direkt kart üzerinden yapmıyor bilgisayarda bu sorunu sanal ses kartlarını 2 pc yi birbirine bağlayarak çözmüştüm.
Diyelimki ses sorunu çözüldü bu seferde belli bir kullanımdan sonra kart çok fazla ısınmaya başlıyor ve buda görüntüde normalinden daha fazla takılma yırtılma ve kopukluklara devamındada tamamen bağlantı sorunlarına ve kopmalarına yer veriyor

efta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
ne yapmalı :D ve hangi kartı almalıyım :D
İlk olarak dediğim gibi remote play ayarlarını deneyin youtubeden destek alabilirsiniz bu konuyla alakalı
ama illa capture card almak istiyorum diyorsanız elgato için min bi 20k yı gözden çıkartmalısınız markasız ürünlere direkt hiç bulaşmayın alt markaları değerlendirmek istersenizde yine bi 5-10k arası avermedia ve fifine markalarının capture cardlarını önerebilirim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri