Çözüldü Ps5 Dik Kullanmak Herhangi Bir Sorun Yaratır Mı?

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Sorum başlıktaki gibi şimdiden teşekkürler iyi forumlar :)

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
yok . ben oyle kullanioyrum

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
313
Valla çıktığı gün almıştım o gün bugündür dik duruyor bende bir sorun olmadı gözle görülür bir şey yaşamadım

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Bende öyle kullanıyorum yok termal macun termal ped akıyor falan diyorlar da hikaye öyle bir şey olmadı 3 senedir rahatlıkla kullanabilirsiniz. adamlar zaten dik kullanmak için tasarlamışlar ps5'i.

KS

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Öncelikle cevap yazan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim fakat kullanan arkadaşlara bir sorum daha olacak ps 5 in fan sesi ve sıcaklık değerleri nasıl ?

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Sorum başlıktaki gibi şimdiden teşekkürler iyi forumlar :)
ben ps5'i dik bir şekilde kullanıyorum ve termal sıvı akıyormuş felan tam bir fiyasko sahte direkt çünkü 3.5 yıldır ps5'i dik kullanan insanlar var ve aynı problem onlardada olurdu ama öyle birşey olmadı zaten ps5 tanıtımında dik gösteriyorlar yani yatay gösterdiler mi bilmiyorum

yani rahat bir şekilde dik kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz

Öncelikle cevap yazan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim fakat kullanan arkadaşlara bir sorum daha olacak ps 5 in fan sesi ve sıcaklık değerleri nasıl ?
ps5 oynarken hiç fan sesi duymadım bu fan dönüyormu diye kulağımı dayadım biraz fan sesi duydum normalde duymuyorsunuz hiç. Sıcaklık olarak arkası doğal olarak sıcak çünkü sıcak havayı ordan atıyor ama yan kapaklar çok fazla sıcak değil yani fan sesi hiç yok ve sıcaklık değerleri gayet iyi.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Merhaba termal pad akması demek illa konsolun altından su gelecek değil :) aksa bile pcb nin üstünde yapışkan sarı gibi bir leke oluşturuyor bunu görebilmeniz için, konsolun içini açmalısınız. Eğer çok sıcak dar bir yerde uzun süreli kullanım yaparsanız termal pad kusabilir, masaüstülerde bile soğutma durumu kötüye gidince pasif sogutması olup vrm lerin pad ının aktığını gördüm.

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Merhaba termal pad akması demek illa konsolun altından su gelecek değil :) aksa bile pcb nin üstünde yapışkan sarı gibi bir leke oluşturuyor bunu görebilmeniz için, konsolun içini açmalısınız. Eğer çok sıcak dar bir yerde uzun süreli kullanım yaparsanız termal pad kusabilir, masaüstülerde bile soğutma durumu kötüye gidince pasif sogutması olup vrm lerin pad ının aktığını gördüm.
Zaten öyle birşey yok tamamen fiyasko olay.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri