ben ps5'i dik bir şekilde kullanıyorum ve termal sıvı akıyormuş felan tam bir fiyasko sahte direkt çünkü 3.5 yıldır ps5'i dik kullanan insanlar var ve aynı problem onlardada olurdu ama öyle birşey olmadı zaten ps5 tanıtımında dik gösteriyorlar yani yatay gösterdiler mi bilmiyorumSorum başlıktaki gibi şimdiden teşekkürler iyi forumlar![]()
ps5 oynarken hiç fan sesi duymadım bu fan dönüyormu diye kulağımı dayadım biraz fan sesi duydum normalde duymuyorsunuz hiç. Sıcaklık olarak arkası doğal olarak sıcak çünkü sıcak havayı ordan atıyor ama yan kapaklar çok fazla sıcak değil yani fan sesi hiç yok ve sıcaklık değerleri gayet iyi.Öncelikle cevap yazan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim fakat kullanan arkadaşlara bir sorum daha olacak ps 5 in fan sesi ve sıcaklık değerleri nasıl ?
Zaten öyle birşey yok tamamen fiyasko olay.Merhaba termal pad akması demek illa konsolun altından su gelecek değilaksa bile pcb nin üstünde yapışkan sarı gibi bir leke oluşturuyor bunu görebilmeniz için, konsolun içini açmalısınız. Eğer çok sıcak dar bir yerde uzun süreli kullanım yaparsanız termal pad kusabilir, masaüstülerde bile soğutma durumu kötüye gidince pasif sogutması olup vrm lerin pad ının aktığını gördüm.
Nasıl yani?hocam patliyo zamzam eletroniks falan diyo makine
zamzam eletronics den mi aldinizNasıl yani?
Hayır neden soruyorsunuz?zamzam eletronics den mi aldiniz