Arkadaşlar baya bir süredir yatan ps5 imi bugün kurdum ve oyunlarda bu oyuna başka bir cihazdan girildi oyun askıya alınıyor şeklinde bir uyarı alıyorum biraz oynadıktan sonra tekrar girince ise oyuna devam ediyor sorun nedir?
Hesap değil oyunlar askıya alınıyor sonra geri açıyorum devam ediyorPlayStation Network Açıklaması;
Topluluk Davranış Kuralları'nın da içinde bulunduğu PlayStation Network Hizmet Koşulları'na uymayı kabul edersiniz. Bu koşulları ihlal etmeniz durumunda hesabınızı geçici veya kalıcı olarak askıya alabiliriz diyorlar.
Tamam işte oyun için de geçerliymiş bunlar da adamlar öyle yazmış.Hesap değil oyunlar askıya alınıyor sonra geri açıyorum devam ediyor
Nasıl yani şimdi ben 12 yıllık warbandda ne yapmış olabilirimki ama şu uyarı geliyor her oyunda … hesaptan başka bir cihazdan girilmiştir diye ama başka biryerde açık değil girilse bile anına tekrar giremem ve oyun devam ediyor yazılımsal bir sorun olabilirmiTamam işte oyun için de geçerliymiş bunlar da adamlar öyle yazmış.
Tüm oyunlar da oluyor mu? Yoksa tek bir oyunda mi? oluyor.Nasıl yani şimdi ben 12 yıllık warbandda ne yapmış olabilirimki ama şu uyarı geliyor her oyunda … hesaptan başka bir cihazdan girilmiştir diye ama başka biryerde açık değil girilse bile anına tekrar giremem ve oyun devam ediyor yazılımsal bir sorun olabilirmi
TümündeTüm oyunlar da oluyor mu? Yoksa tek bir oyunda mi? oluyor.