Soru Psu Bu Kartı Desteklermi?

Asımbaba

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
3
İşlemci
i511400
Ekran Kartı
rx 6700xt
selam dostlar
ana kartım h 510m a pro
işlemci i5 11400f
psu zalman megamax 600w 80+
almayı istediğim ekran kartı https://shbd.io/s/wCeoUP7x
hethangi bi darboğaz veya bi sıkıntı olurmu parçalar arasında?

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
işlemciye sıvı soğutma aldım onu takıcam, yine çokmu darboğaz yapar
Sıvı soğutma değil hocam konu, işlemciniz biraz eski nesil ekran kartına göre, ekran kartı işlemciye göre güçlü kaldığı için fps tarzı oyunlarda düşük fps e sebep olabilir (fps düşmez sadece yeni nesil işlemcide olması gereken fps i verirken siz daha az alırsınız)

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
661
İşlemci bazlı yani işlemciye yüklenen oyunlarda 1080P çözünürlük olduğu için biraz darboğaz yapar. Ancak çalışmasına engel olacak kadar değil, sadece ekran kartıyla almanız gereken FPS değerine ulaşamazsınız ve az farkla daha az FPS alabilirsiniz. Kullanmanıza engel olmaz. Özetle ileride işlemci yükseltirseniz biraz daha performans artışı olur.

Ekran kartına daha çok yüklenen oyunlarda pek darboğaz yapmaz ya da daha az yapar. Oyununa göre değişiklik gösterir.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,049
KS

Asımbaba

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
3
CPU yükseltmelik birşey yok rekabetçi oyunlarda alabileceği maks FPS alacak zaten sorun yok.

Yüksek grafikli oyunlarda da zaten ayarları ultraya çekersiniz kesinlikle problem olmaz. Hem darbogaz falan olmaz, 1080P'de 3070 bile besliyor 11400F.
tamamdır ozaman işleöciyide ekran kartını da alıyorum

KS

Asımbaba

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
3
CPU yükseltmelik birşey yok rekabetçi oyunlarda alabileceği maks FPS alacak zaten sorun yok.

Yüksek grafikli oyunlarda da zaten ayarları ultraya çekersiniz kesinlikle problem olmaz. Hem darbogaz falan olmaz, 1080P'de 3070 bile besliyor 11400F.
hocam kart sahibi kartın faturasını attı şirket adına 10 adet mining amaçlı alınmış kendisi ve arkadaşı siparişin içine dahil olup kendileri kullanım amaçlı almış olduğnu söyledi ben çok inanamadım ama. kendisi furmark testinde yazın 75 i geçmediğini söylüyor ve şu test sonuçlarını attı

Ekli dosyalar

• IMG_7388.png
    IMG_7388.png
    1 MB · Görüntüleme: 6
  • IMG_7387.png
    IMG_7387.png
    1,011.9 KB · Görüntüleme: 6

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
hocam kart sahibi kartın faturasını attı şirket adına 10 adet mining amaçlı alınmış kendisi ve arkadaşı siparişin içine dahil olup kendileri kullanım amaçlı almış olduğnu söyledi ben çok inanamadım ama. kendisi furmark testinde yazın 75 i geçmediğini söylüyor ve şu test sonuçlarını attı
O kart için 75 derece fazla başka bir ilan bak

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,049
Riske girmeye pek gerek yok başka bir tane bulmak lazım

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,049
KS

Asımbaba

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
3