Psu degisiminden sonra calismayan fan ve rgb

Adana lima

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Psu bozuktu surekli acilip kapaniyordu bu sorunu psu yu degiserek cozdum lakin bu sefer kasa fani ve rgb si calismamaya basladi ( psu degismeden once fanlar calisiyordu) psu daha yeni dun aldim 550w 80+ bronz. Tum baglantilarini yaptim ama bir turlu fan ve rgb calismadi sorun nerde sizce

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Cvp: Psu degisiminden sonra calismayan fan ve rgb

Bağlantıların fotoğraflarını paylaşma imkanınız var mı ? bir de eski psunuz ile deneyin çalışıyor mu fanlar ve rgb ler.

KS

Adana lima

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Psu degisiminden sonra calismayan fan ve rgb

BatuhanKLC' Alıntı:
Bağlantıların fotoğraflarını paylaşma imkanınız var mı ? bir de eski psunuz ile deneyin çalışıyor mu fanlar ve rgb ler.

hocam dün psu yu aldım taktım kasa arkasındaki bağlantıları bu sabah anca bitirebildim terleye terleye bi hal oldum çıkartsam geri takamicam büyük ihtimal :D ama şöyle anlatabilirim. kasamın ön yüzündeki 3 rgb li fanı (erkek) psu dan çıkan dişi molexlere bağladım çünkü eski psu yu çıkartırken bağlantısı öyleydi. bu psu da da aynısını denedim ama olmadı bir yerde kesin bi yanlış yaptım ama nerde bilmiyorum

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Molex giriş ise yanlış takma ihtimalin zaten yok tek molex ise eğer başka boşta kablo vb yok değil mi ?

KS

Adana lima

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Psu degisiminden sonra calismayan fan ve rgb

BatuhanKLC' Alıntı:
Molex giriş ise yanlış takma ihtimalin zaten yok tek molex ise eğer başka boşta kablo vb yok değil mi ?

öndeki 3 fanın bağlantısı tek molex ben de psu dan çıkan molexle birleştirdim çalışmadı hiç biri

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

3 fan tek molex değildir hocam bir yanlışınız var .3 fan dişi erkek molexlerle birleşmiştir. Eğer öyleyse tek tek takıp denemeniz lazım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

3 fanı molex fanı birbirine geçmeli birleştirip tek molex bağlantıya dönüştüren bir yapınız var sanırım. Bunlar sadece fan dönüşü için gereken bağlantılardır. Ayrıca LED için gereken kablolarının bağlantılarını ve varsa kontrolcüyü kontrol edin. Genelde RGB fanların bir kontrolcüsü olur ve bu kontrolcüye PSU ürününden SATA/Molex bir POWER kablosu bağlanır güç için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri