PSU önerisi!

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
RE: GÜÇ KAYNAĞI ÖNERİSİ ACİL

Önermem iyi ürünler değiller.

Ama bu sisteme alınabilir mi diye soruyorsanız zaten ucuz bir sisteminiz var almak istiyorsanız almayın demem.

KS

57Alay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: GÜÇ KAYNAĞI ÖNERİSİ ACİL

ugur.gozaydin' Alıntı:
Önermem iyi ürünler değiller.

Ama bu sisteme alınabilir mi diye soruyorsanız zaten ucuz bir sisteminiz var almak istiyorsanız almayın demem.

COK SIKINTI YARATIRMI PATLAMA VS ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bunun garantisini veremem o yüzden önermem dedim ama çok büyük sorun çıkacağını düşünmüyorum. Eğer bir bütçeniz varsa verin maksimum kaç para verebilirsiniz yazın ben ona göre iyi bir ürün önereyim size.

KS

57Alay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bunun garantisini veremem o yüzden önermem dedim ama çok büyük sorun çıkacağını düşünmüyorum. Eğer bir bütçeniz varsa verin maksimum kaç para verebilirsiniz yazın ben ona göre iyi bir ürün önereyim size.

400 max.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Önerinizi yapacağım.

CORSAIR CV550 550W 80+ Bronze - 349 TL - Şuan indirimde alıp geçin.

Alternatif bulursam önerisini yapacağım ama Corsair ürün F/P oranında oldukça iyi ondan iyisini bulursam link paylaşırım.

Yok önerdiğim Corsair ürün kadar F/P ve kalitesi iyi bir ürün bulamadım o fiyata. Alın keyfinize bakın.

KS

57Alay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Önerinizi yapacağım.

CORSAIR CV550 550W 80+ Bronze - 349 TL - Şuan indirimde alıp geçin.

Alternatif bulursam önerisini yapacağım ama Corsair ürün F/P oranında oldukça iyi ondan iyisini bulursam link paylaşırım.

Yok önerdiğim Corsair ürün kadar F/P ve kalitesi iyi bir ürün bulamadım o fiyata. Alın keyfinize bakın.

VALLA CORSAİRİ GÖRÜR GÖRMEZ YAPIŞTIRDIK SAYENDE ŞİMDİ AKLIMIZDA KALAN RAM 1X 8GB Mİ ALSAK YOKSA 2X8 =16 GB Mİ KARAR VEREMEDİK, BU PCDE TEK KNİGHT ONLİNE CS-GO TARZI UFAK OYUNLAR OYNAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ 8GB YETERLİ OLUR MU?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tek bir bellek INTEL veya AMD fark etmiyor her türlü doğrudan FPS kazancı sağlıyor. Doğrudan işlemci performansı artıyor çünkü oyun odaklı bir şey değil bu. 8GB bile alsanız 4+4 şeklinde alın derim. Ama anakartta 2 soket varsa ileride RAM yükseltmek için 1 RAM boşa çıkacaktır oda ayrı sorun tabi.

KS

57Alay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Tek bir bellek INTEL veya AMD fark etmiyor her türlü doğrudan FPS kazancı sağlıyor. Doğrudan işlemci performansı artıyor çünkü oyun odaklı bir şey değil bu. 8GB bile alsanız 4+4 şeklinde alın derim. Ama anakartta 2 soket varsa ileride RAM yükseltmek için 1 RAM boşa çıkacaktır oda ayrı sorun tabi.

ANAKART ÖNERESİ YAPABİLİRMİSİNİZ BİZE BİRDE RİCA ETSEM.

H410 MU B460 MI ALSAK EN AZ 5 SENE İŞLEMCİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ ACIKCASI.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
10100 işlemcisi için ikisi fark etmez. Ama bütçe verirseniz bütçeye göre en iyi modeli önermeye çalışırım.

KS

57Alay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
  1. MSI H410M PRO - 769 TL
  2. MSI B460M Pro - 785 TL
Bu 2 anakart güncel ARGB ve RGB gibi soketleri barındıran F/P oranı yüksek anakartlardır. Aynı anakartların A/E/VD gibi olanlarında bu bağlantılar yok neden onları önermedin demeyin diye söylüyorum bunu. Eğer bunlara çıkamazsanız GIGABYTE H410M S2H - 662 TL bu anakartı öneririm.

F/P oranı oldukça iyidir öneririm o MSI ekran kartını.

KS

57Alay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
  1. MSI H410M PRO - 769 TL
  2. MSI B460M Pro - 785 TL
Bu 2 anakart güncel ARGB ve RGB gibi soketleri barındıran F/P oranı yüksek anakartlardır. Aynı anakartların A/E/VD gibi olanlarında bu bağlantılar yok neden onları önermedin demeyin diye söylüyorum bunu. Eğer bunlara çıkamazsanız GIGABYTE H410M S2H - 662 TL bu anakartı öneririm.

F/P oranı oldukça iyidir öneririm o MSI ekran kartını.

Aslında ARGB-RGB önemli değil dümdüz siyah bir kasanın icinde olacak bileşenler, o şekilde olursa benim atmış olduğum linkteki h410m-k iş görür mü? ve o ekran kartı 850 tl değermi karar veremedik..

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ekran kartı evet alınabilir sorun yok alın geçin. Zaten piyasanın halini biliyor olmanız gerek ekran kartı konusunda. Çok bir seçeneğiniz yok iyi bir ürün olarak.

Anakart olarak önerdiğim Gigabyte modeli o ASUS model yerine önerebilirim ama ille ASUS alacaksanız o ASUS H410M-K ürünü alabilirsiniz ama size önerim en azından M.2 disk girişi olan bir anakart alın ileride lazım olur yatırım amaçlı olsa iyi olur. ASUS PRIME H410M-E - 664 TL bu ürün M.2 disk destekli.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri