Bütçe nedir ve sisteminiz nedir ?Aldığım psunun kabloları kısa olduğundan yeni psu arıyorum
Max 1300 falan sistem ise ryzen 5 5500 rx6600 ekran kartım varBütçe nedir ve sisteminiz nedir ?
Max 1300 falan sistem ise ryzen 5 5500 rx6600 ekran kartım var
Başka önerebilceğin psu var mı![]()
XPG 650w 80 Bronze Pylon Pylon650b-bkceu Power Supply Fiyatı, Yorumları - Trendyol
XPG 650w 80 Bronze Pylon Pylon650b-bkceu Power Supply yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
1288 idi zam gelmiş
Başka önerebilceğin psu var mı
Korumaları eksik ve eski bir ünite önermem. Kabloları da bazı kasalara kısa geliyorBu psuyu kullanan var mı kabloları nasıl yeterli atx kasa için yoksa çok mu kısa?![]()
Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Xpgyi araştırıyorum güzel gibi gözüküyor korumalar falan ama fsp markasınında 650wlık modelini önerende var bana fiyat bakımın yakınlar xpg bi tık daha iyi geliyor gözümeKorumaları eksik ve eski bir ünite önermem. Kabloları da bazı kasalara kısa geliyor
Bu fiyata FSP nin PSUları pek iyi değilXpgyi araştırıyorum güzel gibi gözüküyor korumalar falan ama fsp markasınında 650wlık modelini önerende var bana fiyat bakımın yakınlar xpg bi tık daha iyi geliyor gözüme
Cooler master V650 SFX 650W gold psusu vardı iadeye verdim bekliyorum haber gelmesini kabloları cidden çok kısaydın çok araştırma fırsatım olmamıştı stokta kalan son ürünü almıştım şimdi pişmanım keşke almasaydım diyeEğer PSU'nuz yeterliyse uzatma kabloları var. Teker teker veya set halinde de satılıyor. Hem PSU'nun kendi kablolarından daha güzel bir görselliğe sahip oluyorlar hem de ekonomik bir çözüm olacaktır.
![]()
Sleeved Kablo - n11.com
Sleeved Kablo n11.com'da. Sleeved Kablo modelleri, sleeved kablo markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.com'da sizi bekliyor!www.n11.com
Çok sağol hacomBu fiyata FSP nin PSUları pek iyi değil
SFX olduğu için kısadırCooler master V650 SFX 650W gold psusu vardı iadeye verdim bekliyorum haber gelmesini kabloları cidden çok kısaydın çok araştırma fırsatım olmamıştı stokta kalan son ürünü almıştım şimdi pişmanım keşke almasaydım diye
Çok sağol hacom
Araştırma fırsatım olmadı hem fiyatı iyiydi hem goldu görünce aldım hemen bu işlerde acele etmemek lazımmış bunu da böyle öğrenmiş oldumSFX olduğu için kısadır
Korumaları iyi , ünite olarak ta orta seviye diyebilirimBu PSU hakkında bilgisi olan var mı?![]()
NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Yarı modüler olması beni çekiyor kablo kargaşası olsun istemiyorum sisteme bakılıncaKorumaları iyi , ünite olarak ta orta seviye diyebilirim