ryzen 7 5800x ve rtx 3080 li bir pc için psu bakıyorum güvenilir bi siteden kaliteli sıkıntı çıkarmayacak bir psu önerebilir misiniz fiyat önemli değil her bütçede alırım ama değişme şansım yok sıkıntı çıkarmayacak bir psu olmalı
Uğur hoca da fsp 1200w psu önermişti ama stok bulamıyorum bu yüzden bida konu açayım dedim şuan ne almalıyım diyeLordGrimTR' Alıntı:Normalde FSP Aurum PT 1000W 80+ Platinum almanızı tavsiye ederim ama şu anda türkiye genelinde büyük bir stok sıkıntısı var eğer bekleme imkanınız varsa 1 2 ay'a stoklar yenilenirse ki bu daha uzun veya kısa bir süre alabilir bu PSU'yu alın derim hem ileriki zamanlarda hemde herhangi bir yükseltme durumunda bir sorun çıkarmaz.
Eğer şimdi almanız gerekiyorsa stokta bulunan Cooler Master 850W 80+GOLD önerebilirim. Tabikide Uğur Hocama sormakta fayda var.
peki https://www.itopya.com/asus-rog-tho...-plus-platinum-aura-sync-ve-oled-ekranli-psu/ bu psu nasıldır eğer uygun derseniz bunu alabilirimugur.gozaydin' Alıntı:Cooler Master PSU önermem özellikle MWE serisini. FSP serisi stokta yok.
FSP HYDRO G PRO 850W - 1.353 TL şu ürünü alabilirsiniz.
Eğer bütçe önemli değilse ASUS 1000W 80+ GOLD ROG STRIX - 1.849 TL bu ürünü alabilirsiniz.
ugur.gozaydin' Alıntı:O kadar pahalı bir PSU birimine gerek yok ki o parayı verecekseniz aşağıdaki ürünü alın.
Thermaltake 1050W Toughpower PF1 ARGB 80+ Platinum Tam Modüler - 2.061 TL