psu tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

megatron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ryzen 7 5800x ve rtx 3080 li bir pc için psu bakıyorum güvenilir bi siteden kaliteli sıkıntı çıkarmayacak bir psu önerebilir misiniz fiyat önemli değil her bütçede alırım ama değişme şansım yok sıkıntı çıkarmayacak bir psu olmalı

LordGrimTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Normalde FSP Aurum PT 1000W 80+ Platinum almanızı tavsiye ederim ama şu anda türkiye genelinde büyük bir stok sıkıntısı var eğer bekleme imkanınız varsa 1 2 ay'a stoklar yenilenirse ki bu daha uzun veya kısa bir süre alabilir bu PSU'yu alın derim hem ileriki zamanlarda hemde herhangi bir yükseltme durumunda bir sorun çıkarmaz.

Eğer şimdi almanız gerekiyorsa stokta bulunan Cooler Master 850W 80+GOLD önerebilirim. Tabikide Uğur Hocama sormakta fayda var.

KS

megatron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
LordGrimTR' Alıntı:
Normalde FSP Aurum PT 1000W 80+ Platinum almanızı tavsiye ederim ama şu anda türkiye genelinde büyük bir stok sıkıntısı var eğer bekleme imkanınız varsa 1 2 ay'a stoklar yenilenirse ki bu daha uzun veya kısa bir süre alabilir bu PSU'yu alın derim hem ileriki zamanlarda hemde herhangi bir yükseltme durumunda bir sorun çıkarmaz.

Eğer şimdi almanız gerekiyorsa stokta bulunan Cooler Master 850W 80+GOLD önerebilirim. Tabikide Uğur Hocama sormakta fayda var.
Uğur hoca da fsp 1200w psu önermişti ama stok bulamıyorum bu yüzden bida konu açayım dedim şuan ne almalıyım diye

LordGrimTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Önerdiğim ürünü düşünebilirsiniz sisteminiz 600-750W arası güç tüketir 750W ve iyi sertifikalı bir PSU çok rahat yeter ama fazla almakta fayda var diye düşünüyorum.

KS

megatron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri