Psu watt

mmert.kavak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar, 
rx 570 4gb
i3 8100
8gb 2333mhz ram
Asus h 310mk
1tb HDD
Ye 300watt [nagas n300 (sy-450)]
Yeterli olur mu?

KS

mmert.kavak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
400-450W 80+ iyi bir marka üründen aşağısını kullanmayın.

Youtube üzerinden izlediğim bir kaç videoda. bilgisayarı fazla zorlamadan kullanabileceğim kanaatine vardım ? mesela 4k 60 fps yüksek ayarlar değilde, düşük ayarlar gibi. zaten amacım düşük sistem isteyen rekabet oyunları oynamak,valorant,csgo vs. vs.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Zaten size kullanamazsınız demedim. PSU ürününüz marka olarak hiç iyi değil ben o sistemi o marka ürüne emanet etmeyin diye söyledim bunu. Birde sistem bileşenlerini zorlama sınırını siz belirleyemezsiniz oyunlar genel olarak CPU + GPU birlikte kullanır ki kalan RAM , disk ve fan bileşenlerine anakart dahil güç ihtiyaçlarını kattığınızda işin içine sorun yaşama potansiyeliniz yüksek. Bundan dolayı iyi bir marka modeli minimum 400W bir ürün önerisi yaptım size. Yok ben satın almadan önce bu PSU ürününü denemek istiyorum derseniz denemeyin demem.

KS

mmert.kavak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Zaten size kullanamazsınız demedim. PSU ürününüz marka olarak hiç iyi değil ben o sistemi o marka ürüne emanet etmeyin diye söyledim bunu. Birde sistem bileşenlerini zorlama sınırını siz belirleyemezsiniz oyunlar genel olarak CPU + GPU birlikte kullanır ki kalan RAM , disk ve fan bileşenlerine anakart dahil güç ihtiyaçlarını kattığınızda işin içine sorun yaşama potansiyeliniz yüksek. Bundan dolayı iyi bir marka modeli minimum 400W bir ürün önerisi yaptım size. Yok ben satın almadan önce bu PSU ürününü denemek istiyorum derseniz denemeyin demem.

denediğimde sıkıntı çıkmaz ise kullanabilir miyim ?, veya üzerine high power hpc-450-h12s alsam olur mu ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Denediğinizde sıkıntı çıkmaz ise kullanabilirsiniz. Ayrıca bulduğunuz PSU marka olarak iyi ama ürün olarak çok iyi sayılmaz. Siz deneyin sizdeki ürünü sorun çıkarsa bütçe belirtirsiniz size bir PSU önerisi yaparım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri