Psu yeterli mi RX 6600 xt Ryzen 5 5600

Master Yoda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anakart Asus tuf b550m-e
Ekran kartı Asus rog strix rx 6600 xt
Işlemci Ryzen 5 5600
RAM 2x8 Kingston hyper beast 3600 mhz
Bu sistem için Asus rog 550g 80+ Gold 550 Watt psu rahat bir şekilde yeterli olur mu?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Yeterli olur ama ayrı ayrı alıyorsanız o güç kaynağına o kadar para vermeye gerek olduğunu sanmıyorum. Sharkoon SilentStorm Cool Zero 850 yada 650w modeli bütçe arttırılıp alınabilir. Hem PSU kaliteli hem de sistem geliştirdiğinizde PSU değişmeye gerek kalmaz.

KS

Master Yoda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Overclock gibi şeyler yapmıyorum Stock şekilde kullanıcak bir sistem. 10 yıl garanti olması ve 250 TL gibi fiyat farkı olması beni asusa yönlendirdi. Ancak güç yeterliliği konusuna çok hakim değilim. İleriye yönelik bir upgrade olarak ram yükseltmesi ve bir tane m2 ssd daha olabilir belki. İşlemci ve ekran kartı güncellemesi yapabileceğimi sanmıyorum hocam. Bu şartlar halinde yeterli ise gönül rahatlığıyla almak istiyorum. Çok teşekkür ederim cevabınız için.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Overclock gibi şeyler yapmıyorum Stock şekilde kullanıcak bir sistem. 10 yıl garanti olması ve 250 TL gibi fiyat farkı olması beni asusa yönlendirdi. Ancak güç yeterliliği konusuna çok hakim değilim. İleriye yönelik bir upgrade olarak ram yükseltmesi ve bir tane m2 ssd daha olabilir belki. İşlemci ve ekran kartı güncellemesi yapabileceğimi sanmıyorum hocam. Bu şartlar halinde yeterli ise gönül rahatlığıyla almak istiyorum. Çok teşekkür ederim cevabınız için.
Bu şartlarda yeter sorun yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri