PSU

Yigitcan bey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu sisteme 300-450 TL arasında 600 w +80 PSU önerirmisiniz

birde bu sistemde 500 w psu da uyumlu olurmu?

İŞLEMCİ: AMD ryzen 5 3500

EKRAN KARTI: Asus Dual RX 5500 XT 4 GB

RAM: G.SKİLL 16 GB DDR4 3000 MHZ 

ANAKART: msi b450m pro M2 max

SSD: JAMES DONKEY 512 GB NVEME M2

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
BU sistemi 500W iyi bir PSU yeterli olur. Üzeri de seçilebilir tabi ama 500W iyi bir ürün olur sorun yok. Önerinizi yapacağım.

Aerocool Aero White 650W 80+ - 494 TL - Eğer az daha çıkarsanız Japon kapasitörlere sahip 5 akım koruması sunan bu kaliteli ürünü önerebilirim size. Bu fiyata bu özelliklere sahip ürün piyasada yok gibi bir şey. Kaçmaz bu fiyata.

KS

Yigitcan bey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
BU sistemi 500W iyi bir PSU yeterli olur. Üzeri de seçilebilir tabi ama 500W iyi bir ürün olur sorun yok. Önerinizi yapacağım.

Aerocool Aero White 650W 80+ - 494 TL - Eğer az daha çıkarsanız Japon kapasitörlere sahip 5 akım koruması sunan bu kaliteli ürünü önerebilirim size. Bu fiyata bu özelliklere sahip ürün piyasada yok gibi bir şey. Kaçmaz bu fiyata.

Aerocool 500 w rgb +80 PSU alsam nasıl olur hocam

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Alınmaz demiyorum sisteminize yeterli ama PSU daha az yüke girsin ve buna bağlı sıcaklığı ve sıcaklığa bağlı fan ses daha az olsun ve bunların toplamında PSU ömrü bir tık daha uzasın derseniz daha yüksek W değerinde bir ürün almanızı öneririm. 500W ile sorunsuz çalışır ama değindiğim noktalar bütçe varsa dikkat edilmesi gereken noktalardır.

KS

Yigitcan bey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Alınmaz demiyorum sisteminize yeterli ama PSU daha az yüke girsin ve buna bağlı sıcaklığı ve sıcaklığa bağlı fan ses daha az olsun ve bunların toplamında PSU ömrü bir tık daha uzasın derseniz daha yüksek W değerinde bir ürün almanızı öneririm. 500W ile sorunsuz çalışır ama değindiğim noktalar bütçe varsa dikkat edilmesi gereken noktalardır.

Hocam dediğin anakartı ve psu yu aldım.  

MSI b450m pro-m2 Max 

Aerocool aero white 650 w 

anakartı değiştirdim ya bilgisayarda ne gibi şeyler yapmam gerek eski anakartın driverlerini kaldırmam gerekiyormu yeni kartın driverlerleri vs.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Anakartı değiştirdiğiniz için format atmanız daha sağlıklı olacaktır. Diğer anakartın kendi alt sürücüleri dahil pek çok şey sorun yaratabilir yeni anakart ile. Format atın ve ekran kartı hariç her şeyi Windows güncellemeleri ile halledebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri