Psu’m kötü mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirrd0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi akşamlar. Aldığım ultima 10400f sistemde bulunan sharkoon 650w 80+ psunun aldıktan sonra kalitesiz ve çok sesli olduğunu okudum. Alırken çok hevesli almıştım ama şu an içime bi şüphe düştü. Sistemimi henüz kurmadım güç kaynağı sesli mi çalışır acaba?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
F/P oranında giriş seviyesi bir PSU modelidir. Kullanabilirsiniz sorun yok. Eğer uzun vadede daha sorunsuz bir PSU istiyorsanız bütçenizi biraz yükseltmeniz gerekiyor.

KS

emirrd0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
F/P oranında giriş seviyesi bir PSU modelidir. Kullanabilirsiniz sorun yok. Eğer uzun vadede daha sorunsuz bir PSU istiyorsanız bütçenizi biraz yükseltmeniz gerekiyor.
Sorunsuz bir psu derken bu psuda patlama, yanma, çok sesli çalışma gibi sorunlar olur mu? Çok hevesle aldığım sistemimden üzülmek istemiyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hayır onu söylemdim şunu diyorum kalite ve sınıf olarak daha üst bir model alabilirsiniz dedim. Giriş seviye F/P bir ürün o Sharkoon ürünü sınıfında iyidir. Ama daha uzun soluklu ses açısından daha iyi sınıf olarak biraz daha iyi bir PSU alabilirsiniz çok takıldıysanız diye dedim.

KS

emirrd0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Hayır onu söylemdim şunu diyorum kalite ve sınıf olarak daha üst bir model alabilirsiniz dedim. Giriş seviye F/P bir ürün o Sharkoon ürünü sınıfında iyidir. Ama daha uzun soluklu ses açısından daha iyi sınıf olarak biraz daha iyi bir PSU alabilirsiniz çok takıldıysanız diye dedim.
Tamam teşekkür ederim, ilerde psu değişikliği yapmak istersem ilk buraya yazacağım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri