PUBG BattlEye HATASI !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tglclk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[25] BattlEye: Corrupted Memory #0 10.2.6-07E8CA adında bir hata alıyorum Pubg'de.

Oyunda herhangi bir modda herhangi bir mapte bekleme alanındayken bir kaç saniye sonra oyun içerisinden atıp oyun içi ana menüsüne dönüyor. Tekrar bağlanmayı deneyince aynı hata ile tekrar geri atıyor. Çözümü hakkında yardımcı olabilecek birisi var mıdır acaba? :huh:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu kendi sayfasında sorunun açıklamasını yapmışlar çözüm olarak.

Açıklama;
"BattlEye detects that your game’s or system’s memory is not what it is supposed to be. Close all unnecessary programs running on the system, scan your system for viruses/trojans/spyware and check your RAM for possible defects (using tools like Memtest86). If that doesn’t help a full repair reinstallation of your system is likely needed."

Açıklama TR Çeviri;
"BattlEye, oyununuzun veya sistem belleğinin (RAM) olması gerektiği gibi çalışmadığını algılar. Sistem üzerinde çalışan tüm gereksiz programları kapatın, sisteminizi virüslere / truva atlarına / casus yazılımlara karşı bir antivirüs ile tarayın ve RAM 'inizi olası bir hatası var mı diye kontrol edin (Memtest86 kullanabilirsiniz). Eğer bu yardımcı olmazsa, sisteminize format atmanız gerekebilir."

Bu açıklamaları kendileri yapmışlar.

osman.Çoban

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tglclk' Alıntı:
[25] BattlEye: Corrupted Memory #0 10.2.6-07E8CA adında bir hata alıyorum Pubg'de.

Oyunda herhangi bir modda herhangi bir mapte bekleme alanındayken bir kaç saniye sonra oyun içerisinden atıp oyun içi ana menüsüne dönüyor. Tekrar bağlanmayı deneyince aynı hata ile tekrar geri atıyor. Çözümü hakkında yardımcı olabilecek birisi var mıdır acaba? :huh:

msi anakartım var. dragon centerı kaldırınca hata vermedi oyun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri