met 61' Alıntı:8 gb olması gerektiğini zaten daha önce bende yazmıştım. AMA ddr2 bi ramede 300 küsur,gerçekten çok para.
Bi de yeni alacağı sıfır 4 adet ramde ,uymayabilir. Bu tip eski sistemlerde, ram hassasiyeti her zaman var çünkü.
Kendi bilir.
Uyum sorunu hakkında haklı olma ihtimalin yüksek ancak Kingston her sistemde çalışır sorun olacağını hiç sanmıyorum. Zaten her halükarda bu tarz bir RAM harcaması yapacak yani tamamen bütçe meselesi senin dediğin gibi kendi tercihi.
Kubilay Güler' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Uymama olasılığıda var %50 ihtimal yani. Her halükarda sistemi komple değiştirmeyecekse yapacağı tek yatırım RAM odaklı olacak ki 8 GB RAM bu sistem için çok üst düzey kalıyor ama GT 1030 ile oynadığı oyunlar için 8 GB RAM şart.
aynen hocam sistemi komple değiştirmiycem rami yükseltmek baya bi idare eder zaten benide ama 300 tl ddr2 ram için biraz fazla değil mi ? c5 falan ondan anlamadığımdan tam bi yorumda yapamıyorum ama en iyisi bu olucaksa razıyım hocam
Sen 2 GB RAM al ve dene önce sonra sistem rahatlar ve sorun azalır yada çözülürse duruma bakarız. CL değeri RAM 'de ki gecikme süresidir ve farklı gecikme sürelerine sahip RAM 'leri hiç çalışırken görmedim ve çalışabilir mi bilemiyorum. Tavsiyem ya riske girmeden GSKILL Value DDR2-800Mhz CL5 2GB DIMM - 160,19 TL bu RAM 'i al yada biraz riske gir ve Kingston 2GB 800MHz DDR2 Ram (KVR800D2N6/2G) CL6 - 1.8V - 89,00 TL bu RAM 'i al.